Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”


Ce a dezvăluit Marius despre despărțirea de Andreea Pirui. De la ce a pornit totul, potrivit fostului concurent.

La scurt timp după ce Andreea de la Puterea dragostei a dezvăluit că s-a despărțit de Marius pentru că acesta nu a sprijinit-o în cel mai greu moment al vieții sale, tânărul a decis să spună lucrurilor pe nume.

Zilele trecute, Andreea de la Puterea dragostei a dezvăluit că fostul său logodnic a fost extrem de rece atunci când și-a pierdut bunica, iar acest lucru a durut-o foarte mult, mai ales că avea o relație specială cu femeia pe care o considera apropiată ca mama ei.

Citeste si: Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a trăit o dramă! A povestit totul pentru fanii ei

„Toți partenerii au divergențe, dar noi nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă.

Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a facut atât pe umăr (n.r.- a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg”, a povestit Andreea Pirui în platoul WOWbiz.ro, în emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

Marius de la Puterea dragostei a decis să își spună punctul său de vedere, imediat după ce a aflat ce a dezvăluit fosta sa logodnică.

Fostul concurent de la Puterea dragostei o contrazice:

Marius de la Puterea dragostei
Marius de la Puterea dragostei a povestit de ce s-a despărțit de Andreea Pirui[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu aș vrea să intru în detalii, dar eu am fost acolo. Poate ea avea alte așteptări. Eu în momentele alea am fost alături de ea și de toată familia ei, prin suport și prin alte chestii, implicare. Am fost foarte implicat în tot ce s-a întâmplat acolo, pentru că decesul bunicii s-a întâmplat atunci când eu eram acolo.

Nu aș vrea să intru în detalii, sunt chestii mult prea intime, mai ales că e vorba de o tragedie. Dacă asta a fost părerea ei, că eu nu am fost alături de ea atunci, eu cred că am fost mai mult decât am fost vreodată. Nu cred că era timpul de dulcegării. Ea este foarte sensibilă. Proabil că ăsta a fost cel mai recent motiv, dar nu asta a pus capăt relației noastre, că nu am luat-o eu în brațe la un moment”, a spus Marius de la Puterea Dragostei, la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a trăit o dramă! A povestit totul pentru fanii ei

Cristian Jitaru, fost jucător FCSB a ajuns la „Puterea Dragostei”. Vezi pe ce sexy concurentă a pus ochii!

Tragedia lui Hamude Dawoud continuă! Tatăl și fratele lui se află încă în pușcărie: „Sunt distrus”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri