Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a trăit o dramă! A povestit totul pentru fanii ei


Nimeni n-ar fi crezut că cea mai zâmbitoare concurentă de la Kanal D a trecut printr-o asemenea tragedie. Simona Braboveanu de la „Puterea Dragostei” a dezvăluit secretul ei.


In articol:

A reușit să-și strângă nenumărați urmăritori după participarea la Puterea Dragostei, datorită faptului că era mereu pozitivă și cu zâmbetul pe buze, dar nimeni n-a știut că în copilărie, Simona Braboveanu a trăit o dramă. Aceasta a dat cărțile pe față și a decis să fie cât mai sinceră cu cei care o urmăresc.

Simona de la Puterea Dragostei s-a destăinuit fanilor și prietenilor

Deși a ridicat nenumărate semne de întrebare de fiecare dată când a afirmat că e virgină, Simona a reușit totuși să-și construiască o armată de fani și prieteni. Oamenii care au urmărit-o la Puterea Dragostei, au văzut o femeie plină de viață și mereu fericită.

simona braboveanu tragedie
Simona Braboveanu este mereu cu zâmbetul pe buze[Sursa foto: Instagram Simona Braboveanu]

Totuși, aceasta le-a povestit fanilor că la vârsta de 11 ani și-a pierdut tatăl. Din cauza asta, Simona a reușit să crească devenind puternică, dar și optimistă.

Citeste si: O fostă concurentă sexy şi frumoasă vrea să intre în casă pentru Livian! "Este un tip carismatic, cu simţul umorului"

După această poveste tragică pe care a reușit cu greu s-o aștearnă în cuvinte, fata a primit o mulțime de comentarii pline de emoție.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, le-a spus tuturor să-și iubeasă părinții și să aprecieze timpul pe care îl au de petrecut cu aceștia. 

Citeste si: Război la Puterea Dragostei! Ramona, la cuțite cu Alexandra!

simona drama copil
Simona a suferit mult în copilărie[Sursa foto: Instagram Simona Braboveanu]

„Mi-a fost foarte greu. Dumnezeu mi-a dat putere să trec peste, mi-as fi dorit să fie și el acum lângă mine să vadă ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui. Eram mică, aveam 11 ani și e greu…e foarte greu, au fost momente când îmi auzeam prietenii că-și strigau părinții ”tată” și mă apuca plânsul. Mă duceam să nu mă vadă nimeni și plângeam, pentru că mi-aș fi dorit să pot să strig și eu tată. Nu aveam pe cine. Vă dau un sfat, să vă prețuiți părinții cât îi aveți în viață. De multe ori am strigat la el și m-a liniștit. Tot ce mi-am dorit, am primit și cred că e și datorită lui”, a declarat Simona Braboveanu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Jitaru, fost jucător FCSB a ajuns la „Puterea Dragostei”. Vezi pe ce sexy concurentă a pus ochii!

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Tragedia lui Hamude Dawoud continuă! Tatăl și fratele lui se află încă în pușcărie: „Sunt distrus”

Nelson Mondialu, imagini halucinante! Tată lui Livian de la Puterea dragostei a ajuns să își amaneteze lucrurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri