Andreea Pirui, adevărul despre despărțirea de Marius! Ce i-a făcut la înmormântarea bunicii ei: „Asta a pus capac”


Fosta concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit ce s-a întâmplat între ea și Marius, în ultimele săptămâni.

În ultimele trei săptămâni, Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei au trecut prin momente cumplite. Cei doi au avut coronavirus, iar Andreea Pirui și-a pierdut bunica.

După acest moment dificil din viața ei, fosta concurentă de la Puterea dragostei a anunțat că povestea de dragoste între ea și Marius s-a încheiat și a dezvăluit în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu” ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Se pare că Marius a făcut un lucru inacceptabil, imediat după ce Andreea a primit vestea că bunica sa nu mai este. Andreea Pirui a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre acest moment. În loc să o susțină, tânărul a fost destul de rece, deși Andreea a fost extrem de apropiată de femeia care a crescut-o.

Andreea Pirui si Marius
Andreea Pirui si Marius s-au despartit[Sursa foto: captura TV]


„Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles.
Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar noi nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”, a povestit Andreea Pirui la „Totul despre Puterea Dragostei”.

Deși cei doi s-au mai certat și s-au împăcat de mai multe ori în ultimele luni, se pare că Andreea Pirui a ajuns la concluzia că această relație nu mai trebuie salvată și, din punctul său de vedere, despărțirea este una definitivă. De altfel, și Marius a scris pe Instagram că nu mai este loc de împăcare între ei.

Citeste si: Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

„Familia mea l-a plăcut foarte mult pe Marius și el știe foarte bine chestia asta. Mi-a murit bunica, a venit și doar mi-a facut atât pe umăr (n.r.- a mângâiat-o pe umăr). Nu m-a îmbrățișat, la înmormântare a stat la cinci kilometri de mine, nu mi se pare normal, trebuie să fii alături de mine. Asta a pus capac. Nu știu de ce s-a comportat așa, dar nu pot să îl înțeleg. Și eu sunt de vină, am părțile mele rele și nu vreau să îl vorbesc pe el de rău. Pur și simplu asta s-a întâmplat între noi. Bineînțeles că și el are multe lucruri de spus despre mine. Adevărul e la mijloc.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius nu mai sunt împreună! Blonda a ieșit în oraș imediat după despărțire

Citeste si: Andreea Pirui și Marius nu mai sunt împreună! Blonda a ieșit în oraș imediat după despărțire

Noi nu am rămas dușmani, îl respect în continuare, dacă are nevoie de ceva, îl ajut, nu am rămas în relații rele. Nu port ură. Chiar ne-am iubit și a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, dar s-a terminat și oamenii, susținătorii, trebuie să înțeleagă asta. Este definitiv, din punctul meu de vedere. Ne-am mai certat, dar niciodată nu am fost atât de sigură”, a povestit Andreea Pirui la „Totul despre Puterea Dragostei”, în platoul WOWbiz.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Andreea Pirui și Marius nu mai sunt împreună! Blonda a ieșit în oraș imediat după despărțire

Bianca Comănici nu se teme de Livian: ""Nu are cu ce să mă șantajeze..."

Bianca de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! „Stare de greață, amețeală...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre infidelitatea în cuplu: „Bărbatul oricum înșală”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri