Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor, despre Elena Marin: „Așa nu! Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic! Exclusiv!


Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu au fost provocați să spună pe cine ar încadra în categoria „așa nu”, dintre colegele de la Survivor.


In articol:

Ștefan Ciuculescu și Marius Crăciun, doi dintre cei mai iubiți concurenți ai show-ului Survivor România, au fost protagoniștii unui challenge, în care și-au spus părerea despre unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

Cei doi au fost ulterior provocați de Thalida Trofin să încadreze la categoria „așa da” și „așa nu” câte două colege pe care au avut ocazia să le cunoască în show-ul de supraviețuire.

Atât Marius Crăciun, cât și Ștefan Ciuculescu, au ales să rostească numele „Elena Marin” ca exemplu de „așa nu”, din cauza sensibilității sale duse la extrem.

Citeste si: Marius Crăciun, declaraţii picante despre Andra Volos: "Este cap de afiş" Exclusiv!

Foștii concurenți de la Survivor au explicat că cel mai mare defect al Faimoasei este sensibilitatea exagerată, având tendința de a face adesea din țânțar armăsar.

„Aș da un așa da’ la Maria (Chițu), pentru că îmi place felul ei de a fi, deși are doar 20 de ani. Într-adevăr poate să fie o fată foarte elegantă și foarte frumoasă dacă știe să aibă grijă de ea.

Și aș da un ‘a șa nu la Elena Marin, din cauza sensibilității ei duse la extrem. Din punctul meu de vedere, este un defect sensibilitatea asta în exces, să faci din țânțar armăsar, cred că este singurul minus al Elenei. Spun un ‘a șa nu ’ doar din punctul ăsta de vedere”, spune Ștefan Ciuculescu.

elena marin

Citeste si: Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"

Marius Crăciun: „Unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic!”

Marius Crăciun a explicat că orice bărbat puternic are nevoie de o femeie stăpână pe sine alături de el, care să nu se lase doborâtă de orice lucru minor, Elena Marin fiind exact opusul acestui tipar de femeie, în opinia Războinicului.

„Ea(Elena Marin) poate să fie feminină prin mersul ei, prin faptul că a făcut dans și știe cum să aibă atitudine, să te atragă. De obicei, femeile încearcă să nu arate vulnerabilitate, încearcă să arate că sunt puternice, în schimb ea nu face asta și unui bărbat nu-i place să vadă că o femeie este slabă din punct de vedere psihic, pentru că bărbatul, chiar dacă știe că este puternic, are nevoie lângă el tot de o femeie puternică. Dacă știi că va ceda psihic la orice greutate sau la orice chestie minoră, nu este ok”, a completat Marius Crăciun.

Marius Crăciun și Ștefan Ciuculescu de la Survivor despre Elena Marin

Citeste si: Marius Crăciun, prima reacție după ce a pierdut trofeul Survivor: „Îl felicit pe Zanni”

„Dar poate, de exemplu, după ce o să vadă episoadele cu ea și ceea ce spunem noi despre ea, o să înțeleagă că este ceva constructiv și poate să schimbe ceva. Ea nu a acceptat niciodată ceea ce i-am spus noi și din contră, s-a atacat și mai tare”, a mai adăugat Războinicul Marius Crăciun.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România. Ce schimbare de look și-a făcut după ce a revenit în România


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Ciuculescu a ajuns în țară de la Survivor România. Cum arată Faimosul după timpul petrecut în Republica Dominicană

Alexia Eram, agățată de un bărbat de 50 de ani, în Dubai. Cum a răspuns iubita lui Mario Fresh avansurilor?

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Andreea Lodbă, despre eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România: "A dat dovadă de mult curaj". Ce părere are despre Cosmin Stanciu?

Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: "Mai lasă gloanțele". Cât de mult a slăbit Faimosul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider absolut de audiență
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri