Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021: "Mai lasă gloanțele". Cât de mult a slăbit Faimosul


După eliminarea de la Survivor România, Ștefan Ciuculescu a simțit nevoia să lase un mesaj pentru Elena Marin și Zanni. Ce a spus despre Faimoși?


In articol:

Din păcate, drumul lui Ștefan Ciuculescu la Survivor România s-a oprit, însă Faimosul a dorit să lase un mesaj în urma lui pentru a se observa că este un om integru și are un caracter de fier. Ce a spus despre Elena Marin și Zanni, înainte de a părăsi tabăra?

Mesajul lui Ștefan Ciuculescu pentru Elena Marin după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021

Ștefan Ciuculescu s-a văzut eliminat de la Survivor România 2021 în Consiliul de duminică seară, fapt care nu l-a surprins deloc pe concurent.

Cu toate că a venit printre ultimii în competiție, Faimosul a reușit să-și construiască o părere despre fiecare coleg cu care a interacționat în Republica Dominicană.

Citeste si: Alexandra rupe tăcerea la Puterea Dragostei! Ce spune despre Aya: "Umbli după bărbații altora"

elena marin si stefan ciuculescu
Ștefan Ciuculescu i-a transmis un mesaj Elenei Marin după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu este niciun secret faptul că Ștefan Ciuculescu a avut conflicte de-a lungul timpului cu Elena Marin și Zanni, însă înainte de a-și părăsi colegii, concurentul a simțit nevoia să lase un mesaj pentru cei doi Faimoși.

"Nu pot decât să fiu mândru că am făcut parte din cei opt. Este o onoare pentru că am luptat în Dominicană, mă bucur că am avut ocazia să fiu comentat de dvs. Le doresc celor șapte baftă și sunt bucuros că am avut ocazia să dorm cu voi în baracă și că am împărțit același camp.

Citeste si: Ce a spus mama Geta despre Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp?! Nimeni nu s-ar fi așteptat

Elenuș, ce-mi doresc de la tine e să te văd în finală și mai lasă gloanțele să treacă pe lângă tine, nu te mai înfige în ele”, a mărturisit Ștefan Ciuculescu după ce a aflat că va pleca de la Survivor România. 

mesaj stefan ciuculescu
Ștefan Ciuculescu a transmis un mesaj public pentru Elena Marin și Zanni după ce a fost eliminat din competiție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Chiar dacă au avut conflicte neîncetate, Zanni a spus motivul clar pentru care l-a nominalizat pe Ștefan Ciuculescu pentru a părăsit competiția din Republica Dominicană.

"Votul meu poate să meargă doar spre unul, nu pentru că nu îmi place de el, ci pentru că nu am de ales. Votul meu merge spre Ștefan pentru că nu am unde să dau unul altcuiva.

E cel mai drept om și cel mai asumat. A greșit față de noi, dar e cel mai asumat. El e cel mai asumat, nu există om mai asumat. I-am spus asta dinainte de Consiliu", au fost cuvintele lui Zanni.


Abonează-te pe

Citește și:

Ştefan Ciuculescu a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

In aceasta seara, meci eveniment la Survivor, cu participare internationala - Grecia si Romania!

Albert Oprea a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Ce poți vizita în Punta Cana din Republica Dominicana

Momente tandre la Survivor România. Ce s-a întâmplat în taberele Faimoșilor și Războinicilor în miez de noapte?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//DESCOPERĂ// Cine este Larisa Udilă. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri