Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu, conflict de proporții la Survivor România! „Plecăm amândoi acasă!”. Ce mănâncă în tabără concurenții


Un conflict de proporții a izbucnit între Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu în ediția precedentă a show-ului Survivor România.


In articol:

Tensiunile ating cote maxime în show-ul Survivor România, lupta dintre Războinici și Faimoși devenind mai dură odată cu unificarea. În urma jocului de imunitate din ediția precendentă, Faimoșii au ieșit învingători, însă discuțiile în contradictoriu dintre Andrei și Ștefan Ciuculescu au tulburat liniștea celor două echipe.

Proba prin noroi a fost extrem de solicitantă pentru concurenți, aceștia fiind puși în mare dificultate de obstacolele întâlnite pe traseu.

 Andrei Dascălu, vizibil extenuat după terminarea probei, le-a mărturisit colegilor că nu a reușit să vadă nimic pe traseu din cauza noroiului. Ștefan Ciuculescu a început să glumească pe această temă, fapt care l-a enervat la culme pe Războinic.

  „Nu vedeam nimic, că îmi intrase noroi în ochi. Am încercat să mă șterg cu mâna, dar (…) aveam noroi în ochi și nu vedeam nimic”, le-a povestit Andrei colegilor.

„Ce faci, mă, ți-a căzut ochiul?”, i-a spus Ștefan Ciuculescu lui Andrei, ironizându-l după ce acesta a terminat proba.

Războinicii i-au luat apărarea lui Andrei, primul care a sărit în ajutorul coechipierului său fiind Marius Crăciun, urmând ca Albert să intervină și el în dispută.

Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu, conflict de proporții la Survivor România! „Plecăm amândoi acasă!”

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 11 iunie 2021. Cu ce se ocupă concurentul nominalizat în viața de zi cu zi

Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu și-au aruncat cuvinte grele

Deși totul a pornit de la o glumă, discuția a luat o altă întorsătură, ajungându-se la un conflict în toată regula. Andrei și-a ieșit din fire, fiind vizibil enervat de glumele lui Ștefan.

„Îți dau un pumn în ochi și plecăm amândoi acasă”, a spus Andrei Dascălu.

Sebastian Chitoșcă, despre care se știe că a avut nenumărate conflicte cu Ștefan, nu a ezitat să intervină în conflict.

„Îl bați pe ăsta dacă vrei de îl lași lat”, i-a spus Sebastian lui Andrei.

Andrei Dascălu și Ștefan Ciuculescu, conflict de proporții la Survivor România! „Plecăm amândoi acasă!”

Citeste si: Alin Sălăjean și Culiță Sterp, întâlnire de gradul 0 după Survivor! Ce au avut să-și spună cei doi. Cum arată Alin acum

Jocul de imunitate a fost câștigat de Faimoși cu scorul 10-9, în urma ștafetei. Astfel că, Războinicii vor fi nevoiți să propună spre eliminare un coechipier în cadrul Consiliului. Săptămâna trecută, Andrei Dascălu a reușit să îl detroneze pe Abert, fiind favoritul publicului pentru prima dată.

Ce mănâncă în tabără concurenții

Încă de la venirea pe insulă, concurenții au fost nevoiți să își procure hrană. Pe lângă nucă de cocos, concurenții au mai găsit banane, au prins pește și au consumat diferite fructe de mare.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Să aibă parte de trei generații de boli.” Gheorghe Dincă, blesteme pentru cei care l-au condamnat la închisoare

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Am rămas fără”. Larisa Udilă, despre problemele de sănătate

Când se acordă ajutorul de energie și cât va fi. Care sunt pensionarii care beneficiază de acest sprijin

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri