Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”

Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”
Mariana Moculescu, despre momentul de rebeliune din adolescența ei. Prin ce problemă a trecut vedeta? „A spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști.”

Mariana Moculescu a vorbit despre momentele de rebeliune avute în adolescență.

Mariana Moculescu se poate declara  fericită atunci când alege să vorbească despre părinții ei, deoarece echilibrul și înțelegerea s-au împletit de fiecare dată între membrii familiei. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, aceasta a vorbit despre toate lucrurile pe care le-a văzut în familie și înțelegerea care a existat mereu în casa lor, dar, cu toate acestea, a avut și ea parte de un moment de rebeliune atunci când și-a făcut o nouă prietenă.

Fiica procurorului din Galați de la acea vreme, mai mare decât ea cu un an, o personalitate puternică și cu o doză de libertate, a ales-o pe ea dintre toate adolescentele de atunci să îi fie prietenă, astfel că au fost foarte atrase una de cealaltă. „ Doar iubire am văzut în casa mea, în familia mea. Doar iubire, înțelegere, armonie, echilibru, foarte mult echilibru. A fost în care am întâlnit-o pe cea mai bună prietena mea (nr.
un moment de rebeliune), fata procurorului din Galați, mai mare decât mine, iar ea, având o personalitate mai puternică, o anumită doză de libertate, părinții divorțați, familie disfuncțională, m-a atras foarte mult ea pe mine. I-a plăcut foarte mult de mine ei și desigur că era curtată de foarte multe fetițe la vârsta aceea. Aveam 13 ani, ea avea 14.”,
a povestit Mariana Moculescu.

Ce conștientizări a avut Mariana Moculescu la vârsta de 13 ani

Citește și: Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Mariana Moculescu, despre greutățile prin care a trecut mama sa pentru a o avea: „Și-a sacrificat corpul ca să poată aduce un copil pe lumea asta. Eu sunt un copil care a venit pe lume extraordinar de greu.”

În momentul în care ea și-a făcut o nouă prietenă, aceasta a avut și anumite conștientizări, deoarece adolescenta respectivă i-a spus că nu a mai văzut niciodată ochi atât de triști cum sunt ai ei. La un concert de vioară la care tânăra participase, a fost batjocorită de ceilalți copii, astfel că atunci a fost momentul în care și-a dat seama în ce fel de lume trăiește și cum sunt oamenii din jur. 

“Ea m-a ales pe mine ca prietenă, m-a plăcut foarte mult, a spus că nu a văzut în viața ei ochi atât de triști cum erau ochii mei. Fusesem invitată să cânt pentru un concert de vioară la o școală generală și copiii nu agreau să asculte muzică clasică și au început să facă foarte multă gălăgie, să arunce cu avioane de hârtie, să scuipe, să înjure. Pentru mine asta fost dezastru sufletesc pentru că îmi dădeam seama în ce lume trăiesc.”,
a mai spus Mariana Moculescu.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mariana Moculescu, despre greutățile prin care a trecut mama sa pentru a o avea! „Și-a sacrificat corpul ca să poată aduce un copil pe lumea asta. Eu sunt un copil care a venit pe lume extraordinar de greu.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies