Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”
Mariana Moculescu, confesiuni despre căsnicia cu Horia Moculescu. Motivul pentru care spune că a fost folosită. „Nu m-a iubit niciodată. Mi-a ascuns soarele din viață.”

Mariana Moculescu a făcut confesiuni dureroase despre cum era, de fapt, căsnicia cu Horia Moculescu.

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au fost căsătoriți, în urma mariajului rezultând o fiică, Nidia. Aceștia s-au despărțit în urmă cu mai bine de 23 de ani, iar de atunci, subiectul căsniciei dintre ei pare că nu a fost închis niciodată. Au exsistat de mai multe ori controverse, atât cu privire la destrămarea relației, cât și la cum era viața celor doi împreună. Mariana Moculescu a declarat în nenumărate ori că nu a avut o viață fericită, iar totul s-a schimbat în momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să îi devină soț.

Comparațiile cutremurătoare prin care Mariana Moculescu își descrie căsnicia. „Căderea în beznă.”

Citește și: Tortura prin care a trecut Mariana Moculescu în timp ce era însărcinată. Cum era agresată de fostul soț. „Femeie gravidă legată de mâini și de picioare.”

Horia Moculescu
Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare despre primii săi ani de viață: „Refuzam să mănânc zile înșir. La un moment dat s-a pus problema că aș putea chiar să îmi pierd viața.”

În cadrul emisiunii În Oglindă, unde a fost invitată, Mariana Moculescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre foarte multe aspecte din viața personală și cum era, de fapt, mariajul ei cu renumitul compozitor.

Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cum era tratată în timpul mariajului, inclusiv în perioada în care era însărcinată cu Nidia, iar toate lucrurile au marcat-o profund. Fosta soție a lui Horia Moculescu a mărturisit inclusiv faptul că nu a fost iubită niciodată și doar a fost folosită pentru anumite scopuri, astfel că aceasta a mai menționat că a trăit lângă un bărbat care nu s-a gândit niciodată la altcineva din jur decât la el.
Și-a descris căsnicia de la acea vreme făcând comparații cutremurătoare, spunând că atunci a trăit o cădere în beznă, unde totul era ars, plin de întuneric și de betoane, acolo unde nu există nicio plantă și nici aer.

„În vremea în care nu existau cazinouri și nici păcănele, m-a folosit într-un hal fără de hal. Nu m-a iubit niciodată, și-a făcut doar viața lui, a trăit doar pentru el, și-a satisfăcut toate plăcerile sale, nu l-a interesat decât de el și de nimeni altcineva, nici măcar de copii, dar de nevastă.

Îi spun Nidiei: „cum suporți să stai acolo, să trăiești în casă cu el?” Ea mi-a spus că este o diferență între a fi soție și a fi fiică. Una e să stai lângă acest bărbat atât de egoist. Mi-a ascuns soarele din viață. Căderea în beznă. Acolo unde nu este aer, sufletul nu poate respira. Este totul ars, doar beton și întuneric, nicio plantă verde, nicio floare, niciun pic de cer albastru.”,
a povestit Mariana Moculescu.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Mariana Moculescu a dezvăluit că Horia Moculescu a curtat-o în perioada în care era căsătorit cu cea de-a treia soție. Cât a așteptat-o compozitorul: „Ceva foarte rău, diabolic.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies