Tortura prin care a trecut Mariana Moculescu în timp ce era însărcinată. Cum era agresată de fostul soț. „Femeie gravidă legată de mâini și de picioare.”

Tortura prin care a trecut Mariana Moculescu în timp ce era însărcinată. Cum era agresată de fostul soț. „Femeie gravidă legată de mâini și de picioare.”
Tortura prin care a trecut Mariana Moculescu în timp ce era însărcinată. Cum era agresată de fostul soț. „Femeie gravidă legată de mâini și de picioare.”

Mariana Moculescu a vorbit despre perioadele de tortură prin care a trecut alături de fostul soț.

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au fost căsătoriți, de unde a rezultat o fiică, Nidia. Cei doi s-au despărțit în urmă cu 23 de ani, iar de atunci au apărut diferite discuții pe fondul căsniciei avute. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, Mariana Moculescu a povestit câteva lucruri pe care nu le-a împărtășit niciodată cu nimeni. Fostul soț păstra legătura cu fosta parteneră de viață pe care a avut-o până la ea, iar târziu și-a dat seama că nu ar fi trebuit să fie geloasă, deoarece totul era un joc. 

„Țin minte că am aflat, pentru că m-a deranjat întotdeauna femeia aceasta de care a divorțat, care deja era căsătorită cu un arhitect milionar, iar Horia avea împreună cu ea un băiat născut cu nevoi speciale. Între timp a și murit fiul lor la Berlin. Când am aflat că mi-a cumpărat haine această femeie care m-a deranjat și mă distrugea moral, sufletește, pentru că ei doi păstrau legătura și vorbeau ore la telefon, iar eu eram foarte geloasă, dar probabil nu ar fi trebuit să fiu atât de geloasă pentru că era, de fapt, un joc la

mijloc. O psihoză țesută bine.”, a povestit Mariana Moculescu.

Motivul pentru care Mariana Moculescu a fost legată cu cabluri de fostul soț

Citește și: Mariana Moculescu a dezvăluit că Horia Moculescu a curtat-o în perioada în care era căsătorit cu cea de-a treia soție. Cât a așteptat-o compozitorul: „Ceva foarte rău, diabolic.”

Mariana Moculescu
Mariana Moculescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Horia Moculescu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Ce baston are compozitorul? Cristi Brancu l-a surprins în ipostaze spectaculoase: „Atenție, domnul Moculescu se grăbește!”

În momentul în care Horia Moculescu s-a întors din Germania și i-a adus câteva haine și lucruri, Mariana a aflat că acelea erau cumpărate de fosta soție a lui, iar ea le-a tăiat, moment în care a fost legată cu cabluri de mâini și de picioare.

„Am tăiat câteva pulovere, lucruri, aveam burtă mare atunci în luna a șaptea, am primit o palmă de am ajuns în capătul celălalt al camerei și după care m-a legat cu niște cabluri, asta nu am spus-o nimănui, dar am arătat respectiva poză, m-a legat de mâini și de picioare cu niște cabluri, a găsit niște cabluri de telefon fix. A luat aparatul polaroid și mi-a făcut o fotografie.

Pentru că eu am tăiat acele lucruri pe care le adusese din Germania de la fosta lui nevastă. Să mă vadă distrusă, femeie gravidă legată de mâini și de picioare. Sadic. Bărbatul simplu, fără prea multă carte, pune mâna pe un lemn și își lovește nevasta cu pumnul sau cu lemnul. Este vizibilă lovitura unui om mobilat puțin. Dar în cazul geniului, are tortură, are metodă, e sadic, te pedepsește fără a se  vedea.
Lumea nu vede vânătăi, tăieturi. Să nu mai am personalitate, să mă rezolv că la 0 barat.”,
a mai spus Mariana Moculescu.

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Horia Moculescu
Horia Moculescu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Horia Moculescu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Ce baston are compozitorul? Cristi Brancu l-a surprins în ipostaze spectaculoase: „Atenție, domnul Moculescu se grăbește.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies