Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui! "Nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon"


Mariana de la Exatlon, adevărul despre relaţia cu singurul ei fiu! Vezi de ce fuge tânărul de mama lui!

Mariana de la Exatlon a fost una dintre cele mai iubite concurente din echipa "războinicilor", iar povestea ei tristă de viaţă, ambiţia şi dorinţa de a demonstra că poate face performanţă şi la 44 de ani au impresionat publicul.

Femeia a fost ca o carte deschisă, a vorbit fără perdea despre dramele din viaţa ei şi nu s-a ferit să spună că după întoarcerea din Republica Dominicană şi-a reluat activitatea la o firmă de curăţenie, în paralel cu participările la ultramaratoane. A ocolit însă un singur subiect: relaţia cu fiul ei.

Citeste si: Imagini ULUITOARE cu Diana Belbiţă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"! Incredibil, ce transformare URIAŞĂ! FOTO!

Mariana are un băiat de 20 ani care locuieşte cu tatăl lui, fostul partener de viaţă al sportivei. Maratonista ne-a vorbit, în premieră despre relaţia cu singurul ei copil şi ne-a explicat că motivul care o opreşte să vorbească mai des despre fiul ei este acela că tânărul nu vrea să apară în presă şi "fuge" de camerele de luat vederi.

Mariana de la Exatlon, adevărul incredibil despre relaţia cu singurul ei fiu! "L-am înţeles"

"Mă înţeleg foarte bine cu fiul meu. Este cel mai important om din viaţa mea, dar spre deosebire de mine el nu vrea să apară în faţa camerelor de luat vederi. De aceea nici nu a venit să mă ia de la aeroport când m-am întors de la Exatlon. Mi-a explicat că nu vrea să fie în centrul atenţiei şi l-am înţeles. Ne-am întâlnit după aceea", a declarat Mariana.

Citeste si: Costin Gheorghe de la Exatlon, în lacrimi! Vezi de ce s-a întors de urgenţă în România! "Recuperăm cu vârf şi îndesat timpul pierdut" Declaraţii exclusive!

Întrebată de jurnalişti daca şi fiul ei este pasionat de sport, interlocutoarea noastră ne-a povestit că Valentin este mai degrabă atras de calculatoare, de arta fotografiei, de editarea imaginilor si de montajul filmărilor.

"Cred că şi-ar dori sa urmeze cursuri de fotografie sau regie şi film, iar eu îl încurajez în direcţia asta. Sport de performanţă nu face, dar îi place să înoate", a declarat "războinica".


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri