Imagini ULUITOARE cu Diana Belbiţă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"! Incredibil, ce transformare URIAŞĂ! FOTO!


Diana Belbiţă, transformare uriaşă! Nu o recunoşti pe "Prinţesa Războinică"!

Diana Belbiţă de la Exatlon este, la doar 24 de ani, o luptătoare MMA foarte bine cotată. Neînfricată, ambiţioasă şi perseverentă, frumoasa olteancă şi-a câştigat mulţi fani la Exatlon.

Sportiva a obţinut o mulţime de puncte pentru echipa "Faimoşii" şi a trecut fără probleme majore şi de perioadele în care a stat, alături de colegii ei în "coteţ" şi a dormit pe scânduri.

"Are o determinare cum nu am mai văzut şi se recuperează repede după accidentări", spunea Anda Adam despre prietena ei.
Diana a fost eliminată într-un stadiu avansat al concursului şi rămâne una dintre cele mai apreciate urmaşe ale Evei care au trecut prin competiţia fenomen din Republica Dominicană.

Citeste si: Giani Kiriţă s-a afişat toată vara cu o brunetă superbă! Uite cum arată tânăra în costum de baie şi ce spune "The King" despre ea! FOTO!

Diana Belbiţă, transformare uriaşă! Când era şcolăriţă, semăna cu o păpuşică!

Diana Belbiţă a fost supranumită, pe bună dreptate, "Prinţesa Războinică", dar în copilărie "Xena" noastră mioritică semăna cu o păpuşică.

Diana avea chip angelic şi un păr des şi lung pe care mama ei i-l împletea des şi i-l prindea în două codiţe. Doamna Belbiţă are la loc de cinste pozele cu fiica ei, în copilărie, şi este nespus de mândră de realizările acumulate de moştenitoarea ei până la vârsta de 22 de ani.

Citeste si: Mariana de la Exatlon i-a dus un cadou emoţionant lui Becali, dar latifundiarul l-a refuzat! Vezi motivul incredibil! FOTO!

Şi acum, când vrea să se relaxeze, Crina Belbiţă îi împleteşte fiicei podoaba capilară. Cele două au o relaţie foarte apropiată şi, mai presus de orice, sunt prietene bune.
Mama Dianei este cea care a încurajat-o pe luptătoare să-şi urmeze visurile şi totodată este şi cea mai mare susţinătoare a ei la meciuri.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Serialul “Medici: Conducatorii orasului Florenta”, o impresionanta fresca a Italiei secolului al XV-lea, in curand, la Kanal D

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Exatlon

Parteneri