Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă! Cele 5 zodii care au de suferit până în noiembrie 2018: pierd tot într-un timp foarte scurt


Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă! Cele 5 zodii care au de suferit până în noiembrie 2018: pierd tot într-un timp foarte scurt

Astrologul Kfetele.ro, Mariana Cojocaru, trage un semnal de alarmă! Cele 5 zodii care au de suferit până în noiembrie 2018: pierd tot într-un timp foarte scurt.

Săgetător- Cu trei planete în sectorul astral al penitenţei şi duşmanilor(Scorpion) veţi avea de suferit. Toţi cei care lucrează şi, mai ales, lucrează cu partenerii de viaţă îşi transformă partenerii în duşmani. Sănătatea e alterată şi afectată de boli grave, cronice. Unele de netratat. Venus, astrul iubirii, e unul din cele trei planete şi interzice iubirile incompatibile. Că sunt inutile, cu pierderi mari de timp preţios. 

 

Capricorn- Venus Retrograd vrea să vă aplice corecţii de viaţă. Veţi fi comentaţi, bârfiţi sau nebăgaţi în seamă (Cristian Borcea, Marcel Toader, Andreea Marin, etc- Capricorni). De ce? Datorită conjuncţiei pe care o face Venus cu Mercur, planeta comunicării. Cea mai dureroasă este indiferenţa. Relaţiile sexuale multe vă pot afecta karma şi pentru vieţile viitoare. Acum vă afectează sănătatea şi familia toată.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cele mai ghinioniste zodii în toamna anului 2018! Ele se vor confrunta cu eşecuri în dragoste şi cu probleme financiare

Zodiac! Cele trei zodii care se indragostesc nebuneste in luna octombrie. Crezi ca te va sageta si pe tine Cupidon?

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri