NOI MESAJE de la ÎNGERII PĂZITORI ZODII pentru 10-17 octombrie 2018. Află pentru ce!


Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 10-17 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri!
Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
VEZI DOAR IUBIRE
“Priveste dincolo de aparentele greseli si neintelegeri si vezi doar iubirea din cealalta persoana (inclusiv din propria persoana) oricat de dificil ti s-ar parea. Concentrarea numai pe iubirea are sta la baza oricarei situatii aduce vindecarea pe cai nebanuite, nevisate.”
Ingerii ti-au dat acest mesaj pentru a-ti reaminti sa te vezi pe tine insuti, pe ceilalti si orice situatie prin ochii lor. Atunci cand te focalizezi asupra iubirii, tot ce inseamna lipsa de iubire dispare. Este ca aprinderea unei lumini pentru a reduce intunericul. Cheama ingerii oricand ai nevoie pentru a-ti ridica vibratia si viziunea la una plina de iubire.
Semnificatii suplimentare : priveste dincolo de personalitatile si egourile din oameni si vezi ingerii din ei ; iarta ; lasa mania, senzatia de furie si de judecata in seama ingerilor ; afirma ceea ce doresti, in loc sa te focalizezi pe ceea ce creaza teama.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

A murit poliţistul Costel Agavriloaie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri