Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro


Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019! Începe perioada de transformare, iertare şi purificare a zodiilor - previziuni complete pentru kfetele.ro.


In articol:

Mariana Cojocaru, horoscop APRILIE 2019!

Capricorn- Cum Axa Timpului este în Capricorn și Rac și nu pot face aici analize ce țin de Karmă,vă voi da un alt exemplu important de persoană care are probleme cu sănătatea și e născută în una din aceste două zodii menționate: Gabriela Firea. Karma vizează fie sănătatea, fie căsătoria, fie cariera, fie afacerile… Și ea a vizitat spitalul de două ori într-un an cu o astfel de karmă grea. Unii câștigă, alții pierd!...

Vărsător- Săptămâna debutează cu un tandem de care trebuie să țineți cont: Luna Albă- Luna Neagră. Sănătatea vă este afectată, deoarece cei mai mulți dintre domniile voastre nu cunoașteți de ce afecțiuni karmice puteți suferi. Unii își fac păcate cu nemiluita și dacă țin postul, alții pot avea aventuri și dacă sunt căsătoriți. Relații dificile cu copiii din dotare, risc de accidente(cuadratură Marte-Mercur).

Citeste si: Mihai Voropchievici a făcut ANUNȚUL! Zodia care își schimbă viața pentru totdeauna în următoarea perioadă

Citeste si: Horoscop NOUL AN ASTROLOGIC: A început zodia Berbecului, noi mișcări și vești pentru fiecare zodie!

Citeste si: Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre Andreea Bălan

Pești- Complexul Electrei și cel al lui Oedip sunt teme de analiză la mulți dintre voi. Visați la cioara de pe gard sau vă doriți capra vecinului? Nici una din variante nu sunt câștigătoare. Sunteți infirmiere sau infirmieri pentru partenerii de viață(vezi Oana și D-l Lis- ambii nativi ai acestei zodii). Nu am niciun dubiu în acest sens, că aș putea da sute de exemple cu nativi ai zodiei care  sunt chiar așa.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Carmen Harra previziune despre sfârșitul pandemiei de coronavirus: „Poate înspre...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri