Maria Hîngu, despre Albert de la Survivor România: "De ce să nu fii drept până la capăt?"


Marian Hîngu a făcut declarații cu privire la Albert, colegul din echipa Războinicilor. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România 2021?


In articol:

Maria Hîngu a ieșit din competiția Survivor România 2021, însă acum vine cu completări în declarațiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Fosta Războinică vorbește despre Albert, cel care i-a fost coleg atâta timp.

Maria Hîngu vorbește despre Albert de la Survivor România 2021

Maria Hîngu a dat "din casa" Survivor România 2021 și spune că Sorin îi reproșa deseori lui Albert că nu este atent la joc, iar de aici până la pornirea unor conflicte mai era doar un pas.

”Am prins o discuție în care Sorin țipa la Albert și îi spunea că nu e atent la joc. Reacțiile pe care le are Sorin sunt reacții pe care le are pentru că deja nu îl mai suporta.

Atunci când ai lângă tine un om pe care nu îl suporți din diferite motive, orice îți spune te enervează. De asta a fost și reacția asta.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă și Cosmin Stanciu de la Survivor România, au ajuns din nou la cuțite: "Eu știu că tu nu mă suporți de mult timp! Foarte periculos ești!"

concurenti survivor 2021
Maria Hîngu vorbește despre Survivor România 2021 după ce a părăsit competiția din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Maria Hîngu]

Eu am reacționat urât la Albert și când m-a întrebat ce fac, în situația aia ajunsesem eu.

De aia am început să vorbesc și să îi spun anumite chestii, pentru că nu mai suportam nici măcar gesturile mici. Se uita la mine de un minut și spune „ce faci, Maria?”. „Păi cum adică că fac?! Coc cocos, nu vezi ce fac?!”

Citeste si: Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor România, scoate la iveală detalii neștiute! De ce dorm unele fete cu băieții în camp?

De la început, când toți ne formam ca și echipă, l-am văzut, mi-e destul de ușor să mă duc lângă un om care să mă simt ok. Atunci când tu povestești ceva și te duci lângă altul și povestești altceva… Acum nu știu dacă mi-ai ascuns mie adevărul sau l-ai mințit pe celălalt, dar de ce să nu fii drept până la capăt?”, spune Maria despre Albert.

Maria Hîngu își amintește că Alin Sălăjean și Albert au format o echipă separată de restul colegilor, iar în Alin a fost nevoit să plece, Albert a revenit la ceilalți coechipieri.

maria hingu
Maria Hîngu a făcut câteva declarații picante legate de Albert de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Maria Hîngu]

”Hai să fiu directă. Ne prezentăm ca oameni și Albert vine la mine și îl întreb cu ce se ocupă și imi spune că este antreprenor și îmi spune despre afacere. Îmi spune mie povestea și apoi se duce la Roxana și îi spune altă poveste sau că e antreprenor, dar că are altă firmă și că are nu știu câte zeci de mii de euro sau sute de mii de euro, era vorba de cifre foarte mari. Atunci îți dai seama din start, de la o chestie de genul ăsta, ce fel de om e.

Și au fost tot felul de povești în care mie îmi spunea ceva, cuiva ii spunea altceva și apoi nu avea nicio explicație. E neasumat de la cap la coadă. Victimizarea asta care se vede de la televizor și Alin care îl susține de acasă… ei 6 ore pe zi nu erau în camp pentru că se confesau unul altuia puțin mai incolo. Că era 3 dimineața, 3 seara, ei se confesau departe de camp. Era normal să nu ne cunoască pe noi și nici noi să nu îl cunoaștem pe el. Ce a făcut după ce a plecat Alin? A venit către camp și pe noi nu ne cunoștea pentru că nu a stat cu noi. Depărtarea a fost de la început, nu că ne-am pus noi pe Albert. Când a trebuit să fiu altfel în camp, nu am putut să fiu”, a declarat Maria Hîngu.


Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România! Faimosul a ajuns la capătul puterilor „M-au trădat toți!”

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Cătălin Moroșanu și Jador s-au accidentat la Survivor 2021: "Simt că nu mai am stabilitate pe picior..."

Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”. Moment unic în istoria reality-ului difuzat la Kanal D

Publicul o vrea înapoi pe Ana Porgras la Survivor România! Petiția a strâns deja 5000 de semnături!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri