Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România! Faimosul a ajuns la capătul puterilor „M-au trădat toți!”


Jador a putut lua legătura cu prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, după ce Faimoșii au câștigat Jocul de Comunicare.


In articol:

În ediția de seara trecută a show-ului Survivor România, echipa Faimoșilor a fost cea care a obținut victoria în urma Jocului de Comunicare și astfel aceștia au avut șansa de a comunica în timp real, prin mesaje scrise, cu prietenii din țară.

Jador a avut un schimb de mesaje emoționant cu prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu, care i-a transmis să fie puernic și să nu se lase doborât de atacurile din camp. Jador însă pare că a ajuns la capătul puterilor și nu simte că vreun concurent este cu adevărat alături de el.

„Mi-am dat seama că tu ești prietenul meu cel mai bun”,  i-a scris Jador cântărețului.

„Ești un om mult mai bun la suflet decât știam eu deja că ești.

N-ai nevoie de nimeni. Te ai pe tine și gata. Ești un model pentru mulți. Trebuie să ieși curat de acolo, nu te coborî la nivelul nimănui. Pentru niciun preț”,  i-a scris Bogdan Mocanu Faimosului.

„M-am bucurat să vorbesc cu ăla, e fratele meu, îl iubesc. Nu am prieteni, că m-au trădat toți. Pentru ce am devenit, m-au trădat foarte urât. Nu pot să zic că mi-e rușine”,  a spus Jador.

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România

Citeste si: Publicul o vrea înapoi pe Ana Porgras la Survivor România! Petiția a strâns deja 5000 de semnături!

Zanni și Ana Porgras au adus victoria Faimoșilor după o Ștafetă de zile mari

Echipa Faimoșilor a fost cea care a câștigat Jocul de Comunicare în ediția de seara trecută a show-ului Survivor România. Punctul final a fost adus de Zanni și Ana Porgras, care au luptat până la capăt pentru a aduce victoria Faimoșilor.

Mesaje emoționante între Jador și Bogdan Mocanu în ultima ediție a show-ului Survivor România

„Am avut încredere în Ana, sunt mândru de ea. Ne cunoaștem înainte de această competiție, de la analize.

Am avut încredere că va ajunge înainte. Mi-a obținut un avans de care aveam nevoie, mă bucur că am câștigat. La 6- 2 mi-am pierdut speranța, n-am vrut să dau vina pe nimeni, nu am mai vrut să intru pe traseu, dar Jador și Moro mi-au ridicat moralul”,  a declarat Zanni după Jocul de Comunicare. 

Citeste si: Jador atacă echipa Faimoșilor de la Survivor România după reîntorcearea sa pe traseu: “Eu nu vreau să ajut pe nimeni!”

Mă bucur că am făcut parte din ștafetă. Eu nu mi-am pierdut speranța nicio secundă. Am crezut până la ultimul punct. Sunt fericită că am câștigat, meciul ăsta le arată Războinicilor ce înseamnă echipa Faimoșilor”, a adăugat Ana Porgras.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Care este și cum se prepară cea mai populară prăjitură din Bulgaria

Horoscop zilnic marți, 13 aprilie 2021! Află ce zodie face reamenajări în casă!

Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 14 aprilie 2021! Află ce zodie achiziționează o casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri