Maria Ghiorghiu, vesti devastatoare! In Romania va incepe razboiul: "Nu va fi bine, vad si un cutremur"


 

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu nu are vesti bune pentru perioanada ce urmeaza. Femeia sustine ca ne asteapta un razboi, dar si un cutremur devastator. 

 

"Din 12 septembrie 2017, în timp ce scriam pe blog, vedeam harta României deasupra mea, care la partea vestică era zdreţuită, parcă ar fi fost muşcată de un rechin, atât de mult lipsea, ca şi cum curgea carnea de pe un om. Ne putem aştepta la un război, la ce e mai rău. Era pe un cer senin harta şi era chiar deaupra mea. Cred că nu va fi bine", a declarat Maria Ghiorghiu intr-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

 

Ba mai mult, prezicatoarea sustine ca in Constanta se va intampla o nenorocire. 

 

"Cea mai dură veste referitoare la România. Toate se adeveresc în timp. Astăzi dimineaţă m-a trezit un glas care spunea <<O taie pe dinainte, pe la Constanţa. Constanţa va fi sub dărâmături>>, la nici două minute, un glas disperat spune <<Constanţa, apel către Constanţa>>. Eu m-am gândit la ciclon, care a devastat SUA. Apoi m-am gândit chiar la un bombardament şi în ultimul rând m-am gândit la un cutremur", a mai prezis Maria Ghiorghiu. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri