Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. L-am tratat ca pe un prieten.”

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. L-am tratat ca pe un prieten.”
Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. L-am tratat ca pe un prieten.”

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa fiului și a norei sale.

Interpreta de muzică populară, Maria Cârneci, în vârstă de 71 de ani, este o mamă și o bunică împlinită. Artista are un fiu, care la rândul său și-a construit o familie și a adus pe lume două fetițe. Astfel, vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său și a norei sale.

Fiul Mariei Cârneci, un copil model

Citește și: Maria Cârneci are numai cuvinte de laudă la adresa socrilor ei. Cum o ajutau aceștia în tinerețe? „Am născut prin cezariană, iar la o săptămână aveam 3 nunți.”

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață
Fiul Mariei Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Cârneci, confesiuni emoționante despre regretatul ei soț. Ce i-ar transmite artista acum și ce și-ar dori ca acesta să vadă. „A fost jumătatea sufletului meu.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Dincolo de cântec”, Maria Cârneci a vorbit deschis despre relația apropiată pe care o are cu fiul său și cât de mândră a făcut-o acesta de-a lungul timpului.

Copilul meu nu cred că a luat de la mine măcar o atingere de deget, dar a fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. Nu a băut cafea până la anii lui, nu fumează. Niciodată nu a vrut să se ducă pe undeva și să zică de el că e băiatul Mariei Cârneci. Nu, noi ne-am numit Petrescu după soț. El și-a făcut viața și un parcurs extraordinar de frumos, și el și nora mea.

Am vorbit cu el și l-am tratat ca pe un prieten.  Toți anii de liceu i-a terminat cu media peste 9,50. A intrat la 4 facultăți. Și-a ales ca taică-su ASE-ul. ”, a povestit artista.

Sfaturile prețioase de viață pe care Maria Cârneci i le-a oferit fiului său

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară l-a ghidat pe fiul său cum a putut mai bine, dar nu a intervenit deloc în viața și în alegerile lui, fiind foarte mulțumită de alegerile pe care acesta le-a făcut, inclusiv în ceea ce privește alegerea femeii pe care o are alături.

Nu i-am interzis nimic, decât i-am spus că fie foarte atent. Nu cu vorbe mari, cu vorbe pe care le-am trăit eu.

Mie mama mea nu mi-a spus decât să am grijă unde mă duc, cu cine umblu că e mai mare rușine ca o fată să vină la casa părintească cu burta la gură. Încrederea poți să ți-o pierzi doar o dată. Poți să dai averile din lume că nimeni nu te mai crede. Să refuzi periculos, să fii în banca ta, să nu te încârdui cu anturaj prost. Asta i-am spus și eu lui Edi.
Când a venit vorba să se căsătorească, la fel i-am spus că pe mine nu mă interesează nici bogăția, nici frumusețea, doar să fie o fată cu care să rezoneze, să fie o fată educată și cu școală să fie pe aceeași lungime de undă. Eu nu m-am dus niciodată la nora mea acasă. Nu știu unde stă ea. M-am întâlnit cu cuscrii la nuntă, la petreceri, au venit la mine, dar eu nu m-am dus niciodată la ei.
Și fata vine dintr-o familie modestă și nu am vrut să se simtă că vezi Doamne, a venit artista de la București. Ei îi iubesc pe ambii așa cum ar fi ai mei
.”, a mai povestit Maria Cârneci.   Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră. Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies