Mare putere are RUGACIUNEA sotiei asupra sotului - o minune povestita de Parintele Cleopa


La Parintele Ilie Cleopa de la Manastirea Sihastria veneau foarte multe femei care aveau probleme in familie, din cauza sotului care bea, era violent sau infidel.

Parintele Cleopa le sfatuia sa se poarte crestineste, adica sa se roage pentru ei. Unei femei care s-a despartit de primul sot, Parintele i-a spus ca ar trebui sa se intoarca la el daca nu s-a insurat din nou, mai ales daca au copii impreuna.

Te vei INSPAIMANTA! S-a aflat profetia Parintelui Cleopa despre un mare CUTREMUR: "Bucurestiul va fi un morman de cristal"

O femeie l-a intrebat ce sa faca daca barbatul ei este rau si necredincios. Parintele Cleopa a indemnat-o sa se roage pentru el, sa posteasca si sa nu il lase, dpa cuvantul Apostolului Pavel, care zice: "De unde stii tu, femeie, ca nu-ti vei mantui barbatul? Nu stii tu ca se sfinteste barbatul necredincios prin femeia credincioasa, si invers?"

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D. Afla cine va prezenta noul sezon al reality-show-ului matrimonial!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri