Mare atentie! Aceste alimente reincalzite sunt toxice


Aceste alimente devin toxice daca sunt reincalzite. Ai mare grija la ce gatesti si cand doresti sa le consumi.

Ouale- ouale fac parte din categoria alimentelor cu risc crescut de intoxicare asa ca nu ar trebui sa le incalzesti pentru a nu spori acest risc.

Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Ciupercile- pentru ca sunt bogate in proteine, acestea trebuie consumate imediat dupa preparare si aruncate.

Carnea de pui- daca este reincalzita, carnea isi schimba structura proteica, ceea ce nu este tocmai sanatos.

Incredibil! Uite ce alimente sa mananci si ce alimente sa eviti ca sa scapi de inflamatiile din corp!

Cartofii- reincalzirea cartofilor favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Negresa de post. Cum iese delicioasă, chiar și fără lapte sau unt

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

George Hora și șoția lui vor deveni părinți pentru prima oară: ”4 ani și o minune”

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maria Andria a fost cerută de soție: „Nu știu ce să fac”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri