Mare atentie! Aceste alimente reincalzite sunt toxice


Aceste alimente devin toxice daca sunt reincalzite. Ai mare grija la ce gatesti si cand doresti sa le consumi.

Ouale - ouale fac parte din categoria alimentelor cu risc crescut de intoxicare asa ca nu ar trebui sa le incalzesti pentru a nu spori acest risc.

Cele 5 alimente toxice din bucatarie care pot fi fatale

Ciupercile - pentru ca sunt bogate in proteine, acestea trebuie consumate imediat dupa preparare si aruncate.

Carnea de pui - daca este reincalzita, carnea isi schimba structura proteica, ceea ce nu este tocmai sanatos.

Incredibil! Uite ce alimente sa mananci si ce alimente sa eviti ca sa scapi de inflamatiile din corp!

Cartofii - reincalzirea cartofilor favorizeaza dezvoltarea bacteriilor.

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Jean Paul-Gaultier s-a retras! Cele mai cunoscute supermodele au venit să îi prezinte ultima colecție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri