Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului


Află din rândurile următoare ce a spus Marcel Fota în urma speculațiilor apărute în presă despre noua sa piesă.


In articol:

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Marcela Fota, a intrat în atenția presei după ce a lansat ultima sa piesă. Fanii artistei au speculat că artista i-ar dedica piesa presupusului său iubit mai tânăr.

În cadrul unui interviu, cântăreața a demontat zvonurilor conform cărora i-ar fi dedicat piesa iubitului său mai tânăr și a spus care este povestea din spatele cântecelor ei.

Marcela Fota   a demontat zvonurile potrivit cărora i-ar fi dedicat piesa iubitului ei mai tânăr

Citește si: Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Interpreta de muzică populară a acordat un interviu și a negat cu vehemență zvonurile potrivit cărora i-ar fi dedicat piesa posibilului său iubit mai tânăr.

Mai mult decât atât, a explicat că piesele ei nu sunt pentru niciun bărbat, ci sunt strict pentru publicul larg. Marcela Fota cântă versuri pentru oameni, care sunt menite să le aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care le ascultă.

Totodată, interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că multe dintre lucrurile care s-au scris de-a lungul timpului nu sunt deloc adevărate și atâta timp cât faptele ei nu afectează oamenii din jur, nimeni nu are dreptul să o judece.

Cântecele mele sunt făcute pentru oamenii care mă ascultă. Eu merg și cânt la evenimente unde se sărbătorește iubirea, oamenii se căsătoresc și sărbătoresc iubirea. Ei au nevoie, de la mine de cântece pozitive și eu asta le dau. Se speculează orice în zilele noastre. Pe rețelele sociale dacă postez sau daca dau un like la ceva se speculează totul. (…) Atâta timp cât faptele mele nu afectează pe nimeni, cine sunt oamenii ca să mă judece? Nu există un om fără pată...Încerc, pe cât pot să nu iau în seamă tot ce se scrie și să îi demonstrez copilului meu că lucrurile noastre sunt exact așa cum sunt. Noi suntem o pereche pe care nu au cum să o doboare. Nu este adevărat ceea ce se scrie despre mine. (…) Nu este adevărat ce se scrie despre asta", a mărturisit Marcela Fota în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect.” Cine este iubitul Marcelei Fota

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Marcela Fota, fotografie alături de iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr. Artista este în culmea fericirii

“Extremele se atrag, dar se și resping.” Marcela Fota s-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 23 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri