,,Dă-i niște lecții de viață”. Mariana Ionescu Căpitănescu a fost sfătuită să intervină în relația Marcelei Fota

Marcela Fota
Marcela Fota

Marcela Fota a trecut prin durerea vieții ei, în urmă cu doi ani, când soțul ei s-a stins din viață. Artistei i-a fost foarte greu să depășească momentul, iar fanii ei erau de părere că nu își va reface viața amoroasă în viitorul apropiat, deoarece a avut o relație unică cu fostul ei soț.

În momentul actual, lucrurile s-au schimbat radical, deoarece artista radiază de fericire, în relația în care se află, cu un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Citeste si: „Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut

Marcela Fota, în culmea fericirii

Artista este în culmea fericirii, iar în urmă cu ceva timp, a declarat că viața are cursul ei, iar întâmplarea soțului eu a fost o lecție de viață și atunci a

înțeles că toată alergătura e doar pentru a te realiza financiar, dar sănătatea ei mintală este mult mai importantă.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat  Marcela Fota, pentru un post de televiziune.

Ei bine, de precizat este că, noul partener de viață al artistei are vârsta de 23 de ani, iar acest lucru nu prea a fost pe placul fanilor cântăreței.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Partenerul de viață al artistei are 23 de ani, iar acest lucru nu este neapărat pe placul fanilor artistei. Foarte multă lume o judecă din cauza alegerii pe care a făcut-o, dar ea nu bagă în seamă gurile rele și se axează pe fericirea ei și a copilului.

Marcela Fota
Marcela Fota[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Mariana Ionescu Căpitănescu a fost sfătuită să intervină în relația Marcelei Fota

În urmă cu puțin timp, Marcela Fota a postat o imagine de colecție alături de cele două surori ale sale. Cu toate că mulți internauți și-au exprimat aprecierea pentru cele trei artiste, alții și-au spus părerea despre noile întâmplări din viața ei și au deschis subiectul despre noua sa relație.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Un internaut s-a adresat în mod direct surorii sale, Mariana Ionescu Căpitănescu, și a sfătuit-o să intervină în relația surorii ei cu iubitul în vârstă de 23 de ani.

„Mai dă-i niște lecții de viață Mariana surorii tale Marcela. Vă strică imaginea cu relația pe care o are și copilul o să o judece. Oamenii pot crede orice despre moartea prematură a soțului ei. Ar trebui să aibă niște remușcări. Au stat 15 ani împreună. Acel puști de 22 de ani nu poate juca rol de tată pentru fiul ei și nici rol de soț.

Este doar un aventurier și un om tentat de averea ei.”, a scris un internaut, în secțiunea de comentarii.

Mariana Ionescu Căpitănescu
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: ,,Am scăpat ca prin minune de la moarte”. Gheorghe Turda, declarații neștiute despre el



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor!" Ce a declarat Gabriela Cristea despre relația cu Tavi Clonda

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies