„Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut

Marcela Fota hartuita
Marcela Fota, hartuita de un necunoscut

Cele două artiste de muzică populară trăiesc în teroare din cauza unui bărbat necunoscut care nu le dă pace. Cele două au primit sute de apeluri și mesaje.

Mariana Ionescu Căpitănescu trece prin momente cumplite. Îndrăgita artistă de muzică populară susține că este hărțuită de un individ necunoscut. Mai mult decât atât, Mariana Ionescu Căpitănescu susține că același individ o hărțuiește și pe sora sa, Marcela Fota, pe care vrea să o întâlnească.

Pentru că cele două sunt persoane publice, se pare că un individ necunoscut a început să o hărțuiască pe Marcela Fota, apoi pe Mariana Ionescu Căpitănescu, în speranța că va ajunge la sora ei.

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscutDeoarece se tem că bărbatul ar putea deveni violent, cele două artiste de muzică populară au cerut ajutorul autorităților.
Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit pentru wowbiz.ro cum a început această poveste:

„Este vorba de un individ care spune că îi place de Marcela.

A căutat-o pe ea la telefon, de pe mai multe numere, spunându-i că vrea să se întâlnească cu ea, că îi place de ea.

El a tot insistat, ea a tot respins apelurile, a început să îi blocheze numere. Toată chestia asta s-a întâmplat, pe telefoanele ei, acum câteva luni. La un moment dat, ea i-a răspund și a stat de vorbă cu el, l-a întrebat de dorește: Vreau să mă întâlnesc cu tine.

I-a spus că acest lucru nu se poate și la totuși la un moment dat i-a spus: Hai bine, unde ne întâlnim?! A început să îi spună ei că se întâlnesc unde vrea el, fără ca ea să știe nici cum îl cheamă. Ea, ca să scape de el, nu mai știa ce să îi spună, să-l mintă, pentru că individul apelează și de 300 de ori pe zi.

Ne ține telefonul ocupat”, a povestit sora Marcelei Fota, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „I-am îndeplinit ultima dorință”. Aurel Păduraru i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro

Deranjată de situație, Marcela Fota i-a blocat număru, însă bărbatul a început să o caute pe Mariana Ionescu Căpitănescu și a rugat-o să facă tot posibilul să o convingă pe sora ei să îl întâlnească.

Citeste si: „M-au nenorocit”. De la ce a pornit conflictul dintre Maria Ciobanu și Angelica Stoican? Cele două nu își mai vorbesc de ani buni

Marcela Fota si sora sa
Marcela Fota si sora sa, hartuite de un necunoscut[Sursa foto: Facebook]

„Ea a reușit să blocheze aceste numere și toate numerele private. Chiar dacă o sună, ea nu mai primește apeluri, în schimb eu, de pe telefonul meu, nu pot să blochez apelurile acestea de la număr privat.

Ar însemna să blochez toate apelurile de sosire ca să nu mai fiu deranjată de el ”, a explicat Mariana Ionescu Căpitănescu, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu a cerut ajutorul Poliției pentru a-l depista pe hărțuitor

De mai bine de o lună, îndividul le terorizează pe cele două, așa că Mariana Ionescu Căpitănescu a deci să meargă la Poliție pentru a cere ajutorul, mai ales că nu știe cine este individul și deja se teme pentru viața sa.

Citeste si: Imagini în exclusivitate de la nunta cântăreței de muzică populară Marcela Fota! S-a căsătorit după 13 ani de relație

Marcela Fota si Mariana Ionescu Capitanescu
Marcela Fota si Mariana Ionescu Capitanescu sutn hartuite de un necunoscut[Sursa foto: Facebook]

„Poate îl vor descoperi și îl vor convinge să mă lase în pace. Nu știm cine este, cum îl cheamă(...) Nu știm, nu are ce face... pentru că apelează încontinuu la telefon.(...) Nu putem trăi așa și așteptăm ca Poliția să ia măsuri. Am fost la Poliție și sper să se rezolve. Să îl facă cumva să se oprească din aceste apeluri fără rost. Nu o să se întâlnească niciodată Marcela cu el și nu o să aibă nicio izbândă cu aceste apeluri ”, a mai explicat Mariana Ionescu Căpitănescu.Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Imagini în exclusivitate de la nunta cântăreței de muzică populară Marcela Fota! S-a căsătorit după 13 ani de relație

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies