,,Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect.” Cine este iubitul Marcelei Fota


Marcela Fota a trecut printr-o durere copleșitoare, după ce soțul ei s-a stins din viață, în urmă cu doi ani. Artista a reușit să se vindece în timp, iar în momentul actual și-a refăcut viața alături de un tânăr de 23 de ani. Multe persoane au judecat-o pentru această poveste de dragoste, dar ea nu bagă în seamă gurile rele.


In articol:

Marcela Fota a avut parte de o perioadă foarte grea, după ce soțul ei s-a stins din viață. Cei doi erau împreună de 13 ani, iar vestea că el nu mai e a venit ca un fulger în viața artistei.

În momentul actual este fericită și iubește din nou. Cine este și cu ce se ocupă iubitul artistei.

Citeste si: Marcela Fota, în costum de baie. Cât de bine arată la 45 de ani

Marcela Fota  a trecut prin momente grele

Soțul Marcelei Fota se afla la direcția de taxe și impozite, în momentul în care a făcut infarct și a murit.

Bărbatul plecase cu jumătate de oră înaintea ei și era la un centru de fotocopiere a actelor, la parter, moment în care i s-a făcut rău.

Moartea bărbatului a afectat-o foarte mult pe artistă și i-a fost foarte greu să vorbească despre acest subiect, dar cu toate acestea a fost puternică și a reușit să depășească aceste momente grele. În momentul actual, ea iubește din nou și pare că este mai fericită ca niciodată.

Iubitul ei este milionar și are vârsta de 23 de ani.

Cine este iubitul Marcelei Fota

Cine este iubitul Marcelei Fota

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta

Cine este bărbatul de 23 de ani din viața Marcelei Fota

Marcela Fota a făcut publică informația cum că și-a refăcut viața, dar din păcate, foarte multe guri rele au judecat-o pentru această alegere, deoarece este împreună cu un bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea.

Artista a declarat, în cadrul unui interviu, că viața are cursul ei, iar pentru ea întâmplarea soțului ei a fost o lecție de viață, atunci a înțeles că alergătura doar pentru a re realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea ei mintală este mult mai importantă.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus Marcela Fota.

Despre tânărul cu care Marcela Fota formează o relație se spune că ar avea 23 de ani și ar fi milionar. El este fiul unor oameni care au afaceri foarte importante în Craiova, el fiind managerul firmei.

Marcela Fota a mai declarat că nu este deloc interesată să vorbească despre acest subiect și nu a spus decât faptul că este într-o relație.

,,Nu sunt deloc interesată să vorbesc despre acest subiect. Nu am spus și nu spun decât că sunt într-o relație. Ceea ce este foarte normal, sunt femeie la 45 de ani, mai mult nu vreau să discut despre acest subiect”, a declarat Marcela Fota, pentru Fanatik.

Cine este iubitul Marcelei Fota

Cine este iubitul Marcelei Fota

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Așteptăm ca Poliția să ia măsuri, nu putem trăi așa”. Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite de un necunoscut


Abonează-te pe

Citește și:

Marcela Fota, fotografie alături de iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr. Artista este în culmea fericirii

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Extremele se atrag, dar se și resping.” Marcela Fota s-a despărțit de iubitul ei în vârstă de 23 de ani

Marcela Fota, în costum de baie. Cât de bine arată la 45 de ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri