Mancare de spanac cu naut si cartofi dulci! Perfecta pentru zilele friguroase de iarna!

Mancare de spanac cu naut si cartofi dulci! Perfecta pentru zilele friguroase de iarna!
Mancare de spanac cu naut si cartofi dulci! Perfecta pentru zilele friguroase de iarna!

Acest preparat este perfect pentru o cina intr-o seara friguroasa. Pe langa mixul special de arome, este si o adevarata infuzie de nutrimente pentru corpul tau.

 

Timp de preparare: 20 de minute
Cantitatile sunt calculate pentru 2 portii
Ingrediente
200 grame de baby spanac
100 grame de naut la conserva
50 grame de dovleac
100 grame de tofu
Un ardei chili
O salota
2 catei de usturoi
2 linguri de iaurt
O lingura de suc de lamaie
2 linguri de tahina
Ulei masline
Coriandru
Chimion
Cardamon
Mod de preparare
Pune dovleacul la copt timp de 10 minute.
Cand e gata, scoate-i miezul si lasa-l deoparte.
Intre timp, caleste usturoiul si ceapa in putin ulei de masline. Adauga si condimentele (chimion, cardamon si chili tocat marunt).
Dupa ce usturoiul si ceapa incep sa prinda culoare, adauga spanacul, nautul, tofu (taiat in cubulete) si dovleacul copt. Lasa totul pe foc timp de 10 minute, dar amesteca din cand in cand.
Prepara sosul din iaurt, tahina, coriandru si sucul de lamaie. Cand pui mancarea in farfurie, completeaza si cu o lingura de sos. Ii va intensifica savoarea.
Sursa

Timp de preparare: 20 de minute
Cantitatile sunt calculate pentru 2 portii

Ingrediente

200 grame de baby spanac
100 grame de naut la conserva
50 grame de dovleac
100 grame de tofu
Un ardei chili
O salota
2 catei de usturoi
2 linguri de iaurt
O

lingura de suc de lamaie
2 linguri de tahina
Ulei masline
Coriandru
Chimion
Cardamon

Mod de preparare

Pune dovleacul la copt timp de 10 minute. Cand e gata, scoate-i miezul si lasa-l deoparte.

Intre timp, caleste usturoiul si ceapa in putin ulei de masline. Adauga si condimentele (chimion, cardamon si chili tocat marunt).

Dupa ce usturoiul si ceapa incep sa prinda culoare, adauga spanacul, nautul, tofu (taiat in cubulete) si dovleacul copt.

Lasa totul pe foc timp de 10 minute, dar amesteca din cand in cand.

Prepara sosul din iaurt, tahina, coriandru si sucul de lamaie. Cand pui mancarea in farfurie, completeaza si cu o lingura de sos. Ii va intensifica savoarea.

Sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce se întâmplă cu mama Amaliei Năstase, înainte de sărbătorile de iarnă. Motivul pentru care aceasta nu va pleca nicăieri: „Vor fi niște săptămâni grele.”

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Marco, elevul găsit mort după ce s-a întors acasă de la un majorat. CE AU FĂCUT trecătorii în dreptul cimitirului este greu de descris în cuvinte

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Surpriză de proporții în “Casa iubirii”. Cine a fost desemnat favoritul săptămânii în gala de duminică: „E o glumă?”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies