Mananca prajitura cu inghetata raw-vegan la micul dejun! Uite ce usor se prepara!

Mananca prajitura cu inghetata raw-vegan la micul dejun! Uite ce usor se prepara!

Cine spune ca nu poti manca prajituri la micul dejun? Iti prezentam astazi o reteta geniala.

 

Daca vrei sa te bucuri din plin de aceasta prajitura cu inghetata, iti recomandam sa o prepari seara si sa o lasi la congelat peste noapte.
Ingrediente (pentru 6 portii)
Pentru baza
O jumatate de cana de ovaz
6 curmale taiate fin
un praf de sare
1 lingura de ulei de cocos
Pentru umplutura
3 banane inghetate
3 banane proaspete
Optional: cateva lingurite din pudra ta de proteine preferata
2 linguri de pudra de cacao
Pentru toppingul de ciocolata
2 linguri de ulei de cocos, topite
1 lingura de pudra de cacao
2 linguri
de sirop de agave
Pregateste o tava din sticla si acoper-o cu folie alimentara.
Prepara baza pusand ovazul in blender pana cand devin pudra. Adauga curmalele, uleiu de cocos si sarea pana cand obtii o coca lipicioasa. Foloseste-ti degetele pentru a intinde baza in tava.
Amesteca la blender bananele inghetate si cele proaspete pana cand obtii o pasta fina.
Pune trei patrimi din amestecul de banane peste baza din vas.
Amesteca restul de amestec de banane cu pudra de cacao. Pune peste stratul de banane.
Acopera cu folie si pune la congelator.
Inainte de a consuma, lasa sa se dezghete timp de 5 minute, apoi trage usor folia alimentara pentru a face prajitura sa iasa din vas.
Amesteca ingredientele pentru toppingul de ciocolata si pune-l peste prajitura.
Sursa: mindbodygreen.com

Daca vrei sa te bucuri din plin de aceasta prajitura cu inghetata, iti recomandam sa o prepari seara si sa o lasi la congelat peste noapte.

Ingrediente (pentru 6 portii)

Pentru baza


O jumatate de cana de ovaz
6 curmale taiate fin
un praf de sare
1 lingura de ulei de cocos

Pentru umplutura

3 banane inghetate
3 banane proaspete
Optional: cateva lingurite din pudra ta de proteine preferata
2 linguri de pudra de cacao

Pentru toppingul de ciocolata

2 linguri de ulei de cocos, topite
1 lingura de pudra de cacao
2 linguri de sirop de agave

Pregateste o tava din sticla si acopera cu folie alimentara.

Prepara baza pusand ovazul in blender pana cand devin pudra. Adauga curmalele, uleiu de cocos si sarea pana cand obtii o coca lipicioasa. Foloseste-ti degetele pentru a intinde baza in tava.

Amesteca la blender bananele inghetate si cele proaspete pana cand obtii o pasta fina.

Pune trei patrimi din amestecul de banane peste baza din vas.

Amesteca restul de amestec de banane cu pudra de cacao. Pune peste stratul de banane.

Acopera cu folie si pune la congelator.

Inainte de a consuma, lasa sa se dezghete timp de 5 minute, apoi trage usor folia alimentara pentru a face prajitura sa iasa din vas.

Amesteca ingredientele pentru toppingul de ciocolata si pune-l peste prajitura.

Sursa: mindbodygreen.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

(P) Dermatita atopică: cauze, simptome, diagnosticare și tratament

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Imagini dureroase de la înmormântarea lui Marco, elevul găsit mort după ce s-a întors acasă de la un majorat. CE AU FĂCUT trecătorii în dreptul cimitirului este greu de descris în cuvinte

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Andreea Mantea, anunț surprinzător în legătură cu Marea Finală. Ce se întâmplă cu premiul: ,,Pentru prima dată în istoria “Casa iubirii”

De ce a murit, de fapt, Marco? Primele date despre moartea suspectă a tânărului de 18, găsit fără suflare de mama sa după ce a fost la o petrecere