Mananca acest aliment si vei consuma cu 16% mai putina mancare de-a lungul zilei!


Mananca acest aliment si vei consuma cu 16% mai putina mancare de-a lungul zilei!

De la jalapeno la habanero, ardeii iuti ar putea fi ingredientul lipsa din planul tau de slabire.

 

Nu doar ca iti activeaza centrii care ard calorii in corpul tau, insa ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, spune un studiu publicat in jurnalul "Nutrition Today".
Ardeii iuti au fost relationati cu pierderea in greutate la soareci si mai multi oameni de stiinta au incercat sa testeze aceste descoperiri si la oameni. O echipa de cercetatori din Olanda a analizat aceste 12 studii au observat urmatoarele detalii: dupa ce au mancat o cantitate moderata sau mare de ardei iuti, participantii au experimentat o crestere a energiei si a metabolismului.
Alte experimente au relationat portiile mici de ardei iuti cu un grad mare de satietate si cu o reducere a senzatiei de foame. Ba chiar, unul din studii a decoperit ca persoanele care consuma cateva guri de jalapeno consuma cu 16% mai putine calorii de-a lungul zilei.
Sursa: prevention.com

Nu doar ca iti activeaza centrii care ard calorii in corpul tau, insa ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, spune un studiu publicat in jurnalul "Nutrition Today". Ardeii iuti au fost relationati cu pierderea in greutate la soareci si mai multi oameni de stiinta au incercat sa testeze aceste descoperiri si la oameni. O echipa de cercetatori din Olanda a analizat aceste 12 studii au observat urmatoarele detalii: dupa ce au mancat o cantitate moderata sau mare de ardei iuti, participantii au experimentat o crestere a energiei si a metabolismului. 

Alte experimente au relationat portiile mici de ardei iuti cu un grad mare de satietate si cu o reducere a senzatiei de foame.
Ba chiar, unul din studii a decoperit ca persoanele care consuma cateva guri de jalapeno consuma cu 16% mai putine calorii de-a lungul zilei. 

Sursa: prevention.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri