Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!


None, iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei? Vezi ce spune bruneta!


In articol:

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în urmă cu o lună, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 131.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Imagini ŞOCANTE cu femeia care i-a pus inima pe jar lui None! "Deosebită! Aşa este iubita mea" Ce părere ai?

De curând, Ella a reuşit să-şi şocheze susţinătorii după ce le-a mărturisit, în câteva mesaje, că are încă sentimente foarte puternice pentru Jador şi că nu i-ar face niciodată vreun rău solistului.

" Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador. Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Ştiu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp. Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez", a scris frumoasa brunetă.

Citeste si: Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

None, iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei? "Mai lăsaţi-mă, fraţilor"

Unii fani ai emisiunii Puterea Dragostei nu cred însă că Ella are sentimente autentice pentru Jador şi susţin că ar fi văzut-o pe aceasta cu...None şi că tânărul ar fi iubitul ei secret.

" Tu ai ceva cu None! V-am văzut împreună", a scris o femeie. Exasperată de comentariile despre ea şi despre fostul iubit al Loredanei Chivu, bruneta a răbufnit.

" Mai lăsaţi-mă, fraţilor, cu None. Nu am nicio relaţie cu el, nici măcar nu ne-am văzut faţă în faţă. Nu ne-am întâlnit niciodată. De unde le scoateţi? Şi încă ceva! Sunt singură. Nu am niciun iubit. Nu că nu aş avea dreptul, dar nu am în acest moment. Am fost la mare cu o gaşcă de prieteni", a spus Ella într-un live.


Abonează-te pe

Citește și:

Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini! FOTO EXCLUSIV!

DENUNȚ exploziv! Cine i-ar fi vândut droguri lui Fulgy

Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Jador face dezvăluiri ULUITOARE! Uite pe cine iubeşte cu adevărat artistul! A mărturisit tot! "Cuvintele sunt de prisos"

Imagini de infarct cu Simona de la Puterea Dragostei! Îţi imaginai că arată atât de bine dezbrăcată? Acestea sunt cele mai fierbinţi poze ale verii!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

DESCOPERĂ: Totul despre cine a fost Regina Maria a României. Naștere, nume real, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri