Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere.”

Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere.”
Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere.”

Scandalul din familia Sterp este departe de a se termina. Mama Geta aduce noi acuzații la adresa logodnicii lui Culiță.

Mama Geta este o femeie sinceră și asumată, care și-a exprimat mereu opinia de fiecare dată când a avut ceva de spus. Așa s-a întâmplat și în urmă cu puțin timp, atunci când femeia a apărut în cadrul unei emisiuni televizate, acolo unde a făcut declarații controversate despre fiul său, Culiță. În urma declarațiilor mamei Geta, logodnica artistului s-a arătat nemulțumită de faptul că soacra sa ar fi insinuat că artistul o înșală.

Ulterior, un întreg scandal a izbucnit în mediul online.

Acum, însă, mama Geta a spus lucrurilor pe nume și a explicat care este de fapt situația dintre ea și logodnica fiului său mai mare.

Mama Geta nu are o relație apropiată cu logodnica lui Culiță

Citește și: Mama Geta, la volanul unui bolid de lux! Getuța a surprins întreg momentul! „Eu, pentru copiii mei, mă duc pe Lună dacă e nevoie.”

Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului
Mama Geta [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce fel de soacră este mama Geta și de partea cui este în familie? „Eu sunt la dreptate.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, mama Geta a spus despre fiul său mai mic, Iancu, că este fidel unei singure femei, în timp ce despre Culiță a spus că nu ar băga mâna în foc.

Declarațiile sale au stârnit nemulțumiri din partea logodnicii lui Culiță. Acum, mama Geta a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care este relația sa cu blondina.

Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor.

În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus. Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță.

Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag.

Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu! (n.

red.: spune extrem de ironică) Vai, nu putem nici trăi acuma!

Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct! ”, a mărturisit mama Geta pentru  Fanatik.ro.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Ce a spus logodnica lui Culiță Sterp despre declarațiile mamei Geta?

Mama Geta dă cărțile pe față, după declarațiile controversate pe care le-a făcut cu privire la Culiță! Ce relație are femeia cu logodnica artistului
Mama Geta alături de fiul și nepotul său [Sursa foto: Instagram]

După declarațiile controversate ale soacrei sale, logodnica lui Culiță a postat în mediul online un mesaj în care vorbește despre situația tensionată dintre ea și mama Geta.

  „De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum mai suport și nu dau drumul la adevăr și lista continuă. Ei bine, cred că în toții anii ăștia am demonstrat ce fel de educație am și ce om sunt, dar probabil că acum se vede asta și în felul în care îl educ eu pe Milan.

Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva. Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale.”, a explicat partenera de viață a artistului.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa: „Normal, părinții trebuie să își crească copiii, iar eu mi-am crescut părinții.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies