Mama Geta a luat inițiativă pentru a-și proteja locuința, după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp. Ce măsuri de siguranță a luat femeia


Mama Geta a luat măsuri împotriva hoților, pentru protejarea casei. Iată ce a făcut mama Geta, după ce hoții au reușit să îi fure seiful cu bani al fiului ei mai mare, Culiță Sterp.


In articol:

Mama Geta a luat măsuri pentru mai multă siguranță, după ce în casa ei au intrat niște hoți. Iată ce a făcut mama fraților Sterp pentru a fi protejată de astfel de situații!

Citeste si: „Mă trec toate stările.” Daniela Iliescu, veste uriașă pentru fanii săi

Mama Geta a luat inițiativă pentru a-și proteja locuința, după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”

Mama Geta își protejează casa după ce hoții au furat seiful cu bani

În vlog-ul postat de Getuța Sterp pe platformele de socializare, tânăra a filmat-o pe mama sa care a luat inițiativa pentru a nu mai fi vreodată prădată de hoți.

Mama Geta și-a învățat lecția, iar acum încuie de fiecare dată ușile când decide să plece de acasă, și nu mai are încredere în prea mulți oameni pe care să îi invite înăuntrul locuinței sale, după ce hoții au reușit să îi fure seiful cu bani lui Culiță Sterp. Însă, nu este singura măsură de protecție pe care și-a luat-o mama Geta. Femeia a angajat și un paznic la poarta casei, care să se asigure că este întotdeauna în siguranță.

Getuța „Îți încui ușile să nu mai vină hoții?”
Mama Geta „Da, încui ușa să nu mai vină hoții. Oricum, am paznic acasă. Am paznic de paznic”, a fost discuția dintre cele două.

Citeste si: Ileana Sterp a plâns după ce a ieșit de la doctor. Sora fraților Sterp a fost agresată verbal: “Făcuse spume la gură.”

Mama Geta a luat inițiativă pentru a-și proteja locuința, după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp, întâlnire neașteptată în oraș cu Beni. Când a auzit ce a făcut adolescentul, s-a luat de el: „Păi dacă te vede cu mine în mașină acum?”

Culiță Sterp, despre hoții care i-au furat seiful

Culiță Sterp  a pierdut o sumă importantă de bani în urmă cu câteva luni, după ce i s-a furat seiful. Artistul a declarat că era vorba despre o sumă mare de bani, însă nu a dorit să dezvăluie cât a pierdut, de fapt. Totuși, s-a vehiculat că suma pe care a pierdut-o atunci Culiță Sterp, după ce casa mamei sale a fost prădată de hoți, a fost de ordinul sutelor de mii de euro. Cântărețul a spus că oferă o recompensă substanțială, de 25.000 de euro, pentru a afla cine sunt hoții, și să își recupereze banii.

Citeste si: Culiță Sterp, noi declarații despre cine i-a furat banii din seif. “I-am adus în casă.”

Mama Geta a luat inițiativă pentru a-și proteja locuința, după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp

[Sursa foto: Instagram]

„După cum știți mulți dintre voi, am avut o problemă acasă, ne-a fost spartă casa. Mi s-au furat mulți bani. Un seif cu sute de mii de euro. Ceea ce vreau să spun e că eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva poate să-mi dea un indiciu ca să aflu hoții și să mai recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu mai recuperez niciun ban, doar ca să aflu hoții, dau 10.000 de euro”, a declarat în acea perioadă artistul.


Abonează-te pe

Citește și:

„Mă trec toate stările.” Daniela Iliescu, veste uriașă pentru fanii săi

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Mama Geta, reuniune de familie la ea acasă. Gestul făcut față de logodnica lui Culiță, filmat de artist: „Ne șantajează emoțional.”

Ileana Sterp se confruntă cu o problemă de sănătate în timpul sarcinii cu al doilea copil. “Nici tratamentul doamnei doctor nu a dat randament.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri