Majda, pentru prima oara cu mama ei la TV! Femeia s-a mutat din Turcia imediat dupa ce fiica ei a divortat, ca sa ii fie alaturi!


Frumoasa Majda a venit astazi la Teo Show insotita de mama ei. Diana Yildirim este o femeie de afaceri de succes si imediat ce fiica ei a divortat, ea a decis sa se intoarca in Romania pentru a-i fi alaturi.

"Poate au fost momente cand mi-a fost greu. Asta, la inceput de drum. Dar, cand te obisnuiesti sa mergi, cand ai o responsabilitate sufleteasca, drumul e usor. M-am obisnuit deja fara prezenta masculina in viata noastra.  Daca as spune ca nu simt nevoia de un barbat, as minti. Orice om are nevoie de cineva aproape. Dar fiica mea si nepotica imi umplu golurile", a spus Diana la Teo Show, scrie Wowbiz.ro

"Cand eram mica eram foarte geloasa. Dar acum mi-as dori sa isi refaca viata, de ce nu?! Eu nu i-am cerut niciodata mamei nimic, dar ea ma simte si stie cand am nevoie de ceva. Nu i-am cerut mamei sa se intoarca in tara. Dar a decis ea asta, dupa ce am divortat", a precizat Majda.

Am sustinut-o financiar foarte mult cand era mica. Oricati bani am facut in viata asta nu achita copilaria copilului meu. Am pierdut multe momente importante din viata ei", a mai spus mama Majdei la Kanal D. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri