Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO


Celebra actriță Maia Morgenstern a participat la un eveniment dedicat copiilor, amintindu-și de copilărie.

Celebra actriță Maia Morgenstern a participat la un eveniment dedicat copiilor, amintindu-și de copilărie.Practicând din nou jocurile copilăriei, Maia Morgenstern a transmis și un mesaj emoționant celor mari și celor mici. ”Frumoase poze cu locuri superbe! Zâmbitori și fericiți, postă de zor imagini din vacanțele noastre de vis! Destinații exotice! Paradisul la îndemâna tuturor!!! Oare?! Nu, nu TOȚI suntem fericiții beneficiari ai unor vacanțe de vis. Nu TOȚI putem să ne bucurăm de privilegiile unor concedii mirobolante. UNII și nu puțini, nu au parte...nu apucă...nu. Nu pleacă nicăieri, nu beneficiază de...nu se înfruptă din...Nu TOȚI copiii. Nu în fiecare vacanță.

Citeste si: Chipul Maiei Morgenstern într-o catedrală din Bogota! Locul unde credincioșii se roagă și aprind lumânări

Si atunci m-am gândit să aduc un pic de bucurie, de veselie, de JOC și JOACĂ.
Cartierul - destinație de vacanță. Un prilej să ne întâlnim și să ne jucăm. Jocurile copilăriei mele. Cântece de pe vremea mea...Am pierdut o batistuță...Podul de piatră...Zăresc un prinț călare....Joacă, joacă, joacă fetiță...frumos, nu?
Vă așteptăm, cu mic cu mare....când, cum, unde??? Iată... EVENIMENT organizat cu sprijinul Primăriei Chitila și al Consiliului Județean Ilfov, parteneri Fundația Pro Chitila, organizator Sprint Music. Președinta juriului Irina Margareta Nistor.”, a notat Maia pe contul ei de Facebook. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Cine face primul pas și cum o să te sărute în funcţie de zodie? Berbecul e rapid şi pasional!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri