Machiaj pentru ochi verzi. Cum poţi aborda un machiaj, ce îţi poate pune trăsăturile feţei în evidenţă!


Machiajul pentru ochii verzi poate fi uneori destul de greu de realizat. Multe femei consideră că nu pot aborda multe nuanţe de fard, atunci când au aceasa culoare de ochi.


In articol:

Aflați din rândurile următoare care sunt paşii pentru a realiza un machiaj perfect pentru ochii verzi. De asemenea, puteţi afla toţi paşii necesari pentru a avea un machiaj demn de revistele de lifestyle.

Atunci când aveţi o nuanță a irisului de culoare verde, trebuie să ţineţi cont de câteva reguli importante.

Paleta de culori trebuie neapărat să conțină nuanțe de maro, bronz, verde, kaki şi de asemenea, tonuri de albastru.

Care sunt paşii pentru machiajul ochilor verzi

Citește și: Cum faci un machiaj corect pentru buze. ”Atunci când mergem pe buze intense, machiajul ochilor ar trebui să fie mai natural.”

modele machiaj ochi verzi

Machiaj pentru ochi verzi

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să faci un contur perfect pentru fața ta. „Putem să ascundem și anumite imperfecțiuni”

Ce presupune machiajul pentru ochii verzi

Pasul unu. Înainte de a începe machiajul trebuie să aplicaţi pe faţă o cremă hidratantă, cu un factor de protecție împotriva soarelui. Acest pas trebuie să îl faceți indiferent de anotimpul în care vă aflați.

După această etapă, aplicați o bază de machiaj. Produsul poate avea şi puțin pigment strălucitor, pentru a lăsa un uşor luciu pe faţă.

Pasul doi. Aplicați un balsam de buze pentru a le hidrata, până când o să urmeze aplicarea rujului. Țineți cont de această regulă şi veți observa diferența.

Pasul trei. Acordați o atenție sporită sprâncenelor! Cu ajutorul unui creion special, trageți câteva fire false, în culoare nuanței sprâncenelor. Folosiți o ceară pentru fixare după ce le-aţi oferit forma dorită.

Citește și: De ce se separă fondul de ten pe nasul tău. Cum remediem acest lucru? ”Îl pulverizați direct pe burete, nu pe piele, și apoi ștampilați foarte ușor.”

Ce culori scot in evidență ochii verzi

ce culori scot in evidenta ochii verzi

Machiaj pentru ochi verzi

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Trucuri pentru un machiaj cât mai natural, cât mai invizibil. „Nu trebuie să vă încărcați fața”

Pasul patru. Vom merge mai departe la machiajul ochilor. Folosiți un corector şi o bază de machiaj pentru pleoape. Faceți câteva puncte, începând din colțul exterior al ochiului spre interior. Acum luați o pensulă si estompați cât mai bine produsele.

Pasul cinci. Începeți să trasați o linie neagră cu un creion deasupra genelor. În funcție de forma ochiului puteți face o codiţă lungă sau scurtă, în colțul exterior. Puteți estompa codița cu puțin fard negru. Pentru a pune culoare ochilor verzi tine evident nu aplicați dermatograf şi linia apei ochiului.

Pasul şase. Aplicați fardul pe pleoapa superioară a ochiului. Pentru a crea un machiaj pentru o petrecere sau o noapte în club, puteți îndrăzni cu aplicarea nuanței turcoaz. Puneți accent pe pliul ochiului şi încheiați cu o codiță, din aceeași nuanță de fard.

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

Machiaj pentru ochi verzi

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum îngrijim corect tenul uscat. „Îl recunoaștem prin câteva semne și simptome”

Pasul şapte. În această etapă trebuie să folosiți mascara atât de genele superioare, cât şi pe cele inferioare. De asemenea pentru un efect pătrunzător, aplicați gene false.

Pasul opt. După ce aţi încheiat machiajul ochilor, aplicați fondul de ten. Pentru a estompa excesul de produs, folosiţi-vă de un burețel. În situația în care simțiți că mai este nevoie de a aplica puţin corector sub ochi, nu ezitați să-l folosiți! Țineți cont totuși, de cantitate!

Pasul nouă. Pudra poate oferi un plus machiajului pentru ochii verzi. Aceasta poate fi una translucidă. După aplicare o să vedeţi cu siguranță, diferența!

Pasul zece. Fardul de obraz trebuie să fie într-o culoare ce poate asemănătoare bronzului. Nu aplicați o cantitate mare, pentru a lăsa ochii să fie elementul principal pentru acest machiaj.

machiaj pentru ochi verzi si par brunet

Machiaj pentru ochi verzi

[Sursa foto: pexels]

Pasul unsprezece. Penultimul pas este aplicarea rujului. Folosiți nuanțe de maro sau nud, atunci când alegeți albastru pentru fardul ochilor.

Pasul doisprezece. Ultimul pas este aplicarea unui spray fixator pentru machiaj. Pulverizați pe întreaga faţă pentru a păstra machiajul cât mai mult timp.

Acesta a fost machiajul pentru ochi verzi.

Descoperiți pe Kfetele.ro şi alte trucuri şi sfaturi pentru machiaj!

machiaj pentru ochi verzi

Machiaj pentru ochi verzi

[Sursa foto: pexels]


Abonează-te pe

Citește și:

Trucuri de machiaj pentru ochi. „De aici vin greșelile”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum să scapi de cearcăne. 3 produse care te pot ajuta și pe care le găsești la tine acasă

Care sunt greșelile de machiaj în sezonul rece. „Nu arată deloc natural”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
HOROSCOP pentru anul 2023. Pentru nativii unei zodii, anul 2023 ar putea începe cu cheltuieli!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri