MA INSOARA MAMA 12 MARTIE. S-a aflat prima pereche castigatoare de la "Ma insoara mama"

MA INSOARA MAMA 12 MARTIE. Opt tineri vor încerca să-şi găsească perechea cu ajutorul mamelor lor. Mama este cea care elimină fetele înscrise, băiatul având o singură dată şansa de a folosi un Joker pentru a-şi salva preferata care nu a ajuns la sufletul mamei. Pe perioada show-ului, Cove are şi el Joker şi are posibilitatea oricând să schimbe planurile mamelor şi să anuleze o eliminare din show.

MA INSOARA MAMA 12 MARTIE. Mircea N. Stoian revine cu o nouă dezvăluire, de această dată de la emisiunea "Mă însoară mama". Jurnalistul susţine că prima pereche câştigătoare este formată din Bobby şi Cristina.

MA INSOARA MAMA 12 MARTIE. ”Mă-sa lui Giuolio” Vera, parcă o cheamă, mimează bogăţia şi autoritatea, dar e agramată şi preţioasă  spunând că o concurentă va trebui eliminată ”fortuit” ( adică ”întâmplător” conform DEX)  nu ”forţat”, cum era normal. Madam e plină de ea ca o pisică maidaneză de purici, cârcotaşă şi cheltuitoare şi vrea cu orice preţ să fie ”şefă” în orice. O trădează inelele multe şi de ţoapă puse din abundenţă pe degete, Mercedes-ul de acum 200 de ani toamna şi vestimentaţia de prost gust, voit opulentă.

Sărăcuţul băiat s-a stăpânit cu greu să pună degeţelele pe partea interioară a coapsei unei pretendente (zonă erogenă de mare impact) dar totuşi, timid, a făcut-o, semn că omul era tot timpul cu gândul la coţăiala inevitabilă. (aştept şi momentul cu dat jos chiloţii. Numai la PRO TV). Interesantă ca profil psihologic şi fata aia cu buze cât pompa de desfundat chiuvete, de profesite vopsitoare de unghii, Claudia, parcă, al cărei scop în viaţă e să bănănăie prin cluburi şi să-şi bage acid hialuronic în toată faţa, după cum mărturisea.  Exponenta unei generaţii. Singura de altfel care stăpâneşte bine arsenalul cuceririi, având probabil şi experienţa şlefuită prin cluburi.

Contactul fizic, atingera buzelor şi explorarea corpurilor prin masaj au fost refrenul serii şi nu pot spune că episodul vizionat nu a fost interesant din punct de vedere al comportamentului. În rest, bârfă de holul blocului. Şi, ca să nu pleci de aici cu mânuţa în şold, dau şi prima pereche. Bobby va rămâne cu fata aia tip scândurică (parcă o cheamă Cristina) care ştie bine să  se folosească de terenul comunicării subliminale pentru a ajunge la scopul final. Celelalte sunt de umplutură”
, a scris Mircea N. Stoian pe blogul său personal.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri