Luni,  9 ianuarie, incep noile sezoane „Teo Show” si „WOWBiz”


Noi sezoane ale emisiunilor „WOWBiz” si „Teo Show” debuteaza luni, 9 ianuarie la Kanal D.

 

Dupa o vacanta binemeritata Teo si Bursucu, prezentatorii „Teo Show”, ce se va difuza de luni pana vineri, de la ora 15:00, si Andreea Mantea si Madalin Ionescu, gazdele celui mai indragit late night show, difuzat de luni pana joi, de la ora 23:00, revin in in fata telespectatorilor cu forte proaspete si ganduri mari pentru 2017.
„Si in noul sezon mizam pe umor! Romanii au nevoie sa rada, sa mai uite de necazuri.
Abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii nostri!”, a spus Teo Trandafir.
Pentru Madalin Ionescu, Noul An incepe sub semnul bucuriei, avand in vedere ca prezentatorul „WOWBiz” va deveni din nou tata in 2017.
„Din punctul meu de vedere, ramane cel mai bun produs de tip tabloid de pe piata si sunt convins ca, si in acest nou sezon, vom fi cel putin la fel de inventivi si atractivi pentru telespectatorii nostri.
Mi-am propus ca anul acesta sa am grija mai mult de sanatatea mea, vreau sa fac mai mult sport si sa am grija de lucruri la care nu am fost prea atent in ultimii ani”, a declarat Madalin Ionescu.
Nu ratati, incepand de luni, 9 ianuarie, „Teo Show”, de luni pana vineri, de la ora 15:00, si „WOWBiz”, de luni pana joi, de la ora 23:00!

Dupa o vacanta binemeritata Teo si Bursucu, prezentatorii „Teo Show”, ce se va difuza de luni pana vineri, de la ora 15:00, si Andreea Mantea si Madalin Ionescu, gazdele celui mai

indragit late night show, difuzat de luni pana joi, de la ora 23:00, revin in in fata telespectatorilor cu forte proaspete si ganduri mari pentru 2017.

„Si in noul sezon mizam pe umor! Romanii au nevoie sa rada, sa mai uite de necazuri. Abia asteptam reintalnirea cu telespectatorii nostri!”, a spus Teo Trandafir.Pentru Madalin Ionescu, Noul An incepe sub semnul bucuriei, avand in vedere ca prezentatorul „WOWBiz” va deveni din nou tata in 2017. 


„Din punctul meu de vedere, ramane cel mai bun produs de tip tabloid de pe piata si sunt convins ca, si in acest nou sezon, vom fi cel putin la fel de inventivi si atractivi pentru telespectatorii nostri. Mi-am propus ca anul acesta sa am grija mai mult de sanatatea mea, vreau sa fac mai mult sport si sa am grija de lucruri la care nu am fost prea atent in ultimii ani”, a declarat Madalin Ionescu.
   

Nu ratati, incepand de luni, 9 ianuarie, „Teo Show”, de luni pana vineri, de la ora 15:00, si „WOWBiz”, de luni pana joi, de la ora 23:00!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețeta de mucenici moldovenești împletiți sau “Sfințișori”! Cei mai gustoși mucenici cu miere și nucă!

Cătălina Ponor este în STARE DE ȘOC! Poliția l-a ARESTAT și riscă închisoarea

Like Creața a născut o fetiță: „E prea frumos cu ea”

Laurette s-a împăcat cu iubitul său! Cum au fost surprinși!

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, învățătoare, șefa sau colega cu un mesaj...

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Antonescu de la Survivor România a cedat psihic și a plâns în hohote! "Mi-aș dori foarte tare s-o aud măcar puțin!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri