Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”
Lui Teo Trandafir nu îi place să iasă în evidență! Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o vedeta: „Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările.”

Vedeta Kanal D a povestit o întâmplare din cadrul unei aniversări.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete de televiziune de la noi din țară, care de-a lungul timpului a reușit să câștige simpatia publicului prin felul său de a fi. Simplă, modestă și foarte asumată, vedetei nu i-a plăcut niciodată să iasă în evidență mai mult decât este cazul. Acest lucru l-a demonstrat și în cadrul podcastului „Invitați Charismatici”, acolo unde a vorbit despre cum este ea în viața de zi cu zi.

Citește și: Ce gest a făcut Mihaela Rădulescu pentru Teo Trandafir? „Avea o fustă scurtă, niște brațe superbe. S-a dat cu ulei, s-a îmbrăcat în piele.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Teo Trandafir, dezvăluiri neașteptate despre Andreea Marin! Ce sfat i-a dat vedeta după divorț: „Am așteptat momentul ăla câteva luni și într-o bună zi m-am trezit, soare afară.”

Care este cea mai mare extravaganță pe care a făcut-o Teo Trandafir?

Vedeta susține că în viața de zi cu zi este o femeie simplă, căreia îi place să stea la locul său și să nu îi deranjeze pe cei din jur. Astfel, odată a fost pusă în fața unei situații neașteptate, atunci când a primit o surpriză cu ocazia zilei sale de naștere.

Chiar și în acele momente, Teo Trandafir s-a simțit rușinată să nu îi deranjeze pe cei din jur.

Financiar m-am dus. Moral niciodată. Eu am știut întotdeauna că sunt o fată cuminte, simplă, la locul meu. Eu intru la mine acasă, închid ușa, nu supăr pe nimeni, nu deranjez pe nimeni. Odată am făcut o chestie specială. Când m-am întors vie de la Viena, au venit pe o platformă, în fața casei mele, de față cu toți vecinii, a venit trupa Hara pe o platformă să cânte melodia mea preferată de la ei.

Când am auzit vioara, lumea era adunată la mine în curte că era ziua mea. Îmi era o rușine de vecini că m-am gândit că blochez parcările, le împui urechile, nu e bine. A fost atât de frumos momentul și atât de bine ne-am simțit, am cântat împreună și am reușit să cânt, tăiată pe burtă fiind. Nu puteam să forțez diafragma, dar am forțat-o. A fost minunat
.”, a declarat vedeta Kanal D.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies