Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”
Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Soția lui Mădălin Ionescu primește în continuare mesaje negative în mediul online.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au plecat într-o vacanță în Europa. Cei doi soți și-au alocat o lună pentru a se plimba și a se bucura de vacanță alături de cei doi copii, Filip și Petra. În momentul de față, soții Ionescu se află în Franța, pe Coasta de Azur, acolo unde se bucură de priveliști spectaculoase, o cazare luxoasă și timp de calitate petrecut în familie.

Atât Cristina Șișcanu, cât și Mădălin Ionescu, chiar dacă sunt în vacanță, postează în continuare frecvent pe pagina lor de Facebook imagini și filmulețe cu activitățile lor zilnice. În timp ce mulți urmăritori apreciază acest lucru, există și cârcotași, care critică adesea acțiunile vedetei din mediul online.

Astfel, citind comentariile negative pe care le-a primit la postările sale, prezentatoarea TV a făcut un video dedicat femeilor care îi adresează cuvinte jignitoare.

Cristina Șișcanu le critică pe femeile care postează comentarii negative

Citește și: Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, peripeții în vacanța alături de Filip! Cum se descurcă cei doi soți cu necesitățile lui alimentare: „Filip este stresat cu mâncarea și ne stresează și pe noi.”

Vedeta a făcut o comparație dintre femeile din România, care, spune ea, aruncă adesea cu venin și cu vorbe urâte, și femeile din Franța.

Cristina Șișcanu a observat la o terasă un grup de femei din Franța, care, spune ea, erau foarte relaxate și drăguțe unele cu celelalte. De aceea, soția lui Mădălin Ionescu este de părere că și femeile din România ar trebui să fie astfel.

Veninul există. Există în unele comentarii ale unor doamne și este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.

Nu a mea, a voastră. Ieri ne-am plimbat pe plajă și ne-am așezat la o terasă foarte frumoasă, cochetă, chiar luxoasă, unde am băut ceva. Am stat cu copiii o jumătate de oră – 40 de minute și lângă noi era o masă cu niște doamne franțuzoaice. Femei atât de relaxate și împlinite, drăguțe unele cu celelalte și cu noi .”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu, despre vacanța alături de Filip

Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]

De data aceasta, soții Ionescu l-au luat și pe Filip cu ei în vacanță, chiar dacă acesta este extrem de reticent cu privire la activitățile care îl scot din zona de confort. Prezentatoarea TV a vorbit despre cât de greu le este să se adapteze nevoilor tânărului. 

Nu este ușor, avându-l pe Filip cu noi în vacanță.

Prezența lui Filip ne schimbă mersul tuturor lucrurilor, fapt pe care noi l-am știut de la început. Filip era mult mai flexibil. Era ca un copil care pur și simplu voia doar joacă și mâncare. Acum este mult mai reticent, se adaptează cu greu, dar noi tocmai am făcut acest efort pentru a-l determina să iasă din zona de confort.”,  a declarat Cristina Șișcanu. Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Nicolai Tand a moștenit talentul culinar de la mama sa! Care este mâncarea preferată a bucătarului: „Atunci mi-am dat seama ce înseamnă o mâncare bună.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Zacuscă de gogonele, rețeta Paulei Chirilă. “Este excepțională. E simplu.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies