Logodnicul Elenei Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Eram pregătit să dorm pe parchet”


Întoarcerea Elenei Marin din Republica Dominicană l-a făcut pe logodnicul ei să fie mai fericit ca niciodată. Cum s-a schimbat cuplul după Survivor România?


In articol:

Logodnicul Elenei Marin vorbește despre întoarcerea iubitei lui de la Survivor România și despre cum s-a acomodat Faimoasa înapoi acasă.

Logodnicul Elenei Marin, dezvăluiri din intimitate: ”Eram pregătit să dorm pe parchet”

După ce Elena Marin a revenit în România, bucuria de a-și revedea logodnicul a fost fără margini, iar Andrei a fost mai fericit ca niciodată să-și îmbrățișeze logodnica după șapte luni.

”Încă îmi găsesc greu cuvintele. Momentul reîntâlnirii a fost, de departe, cea mai puternică emoție pe care am trăit-o vreodată. Sunt extrem de fericit și extrem de mândru de ea”, a declarat logodnicul Elenei Marin.

Citeste si: Jador a decis să nu mai lanseze nicio piesă vara aceasta: „Nu mai înțeleg nimic din industria muzicală”

elena marin si andrei
Elena Marin și Andrei nu au vorbit timp de șapte luni[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Andrei mărturisește că Elena Marin se află în perioada de reacomodare  și totul merge conform planului, având în vedere perioada în care au stat despărțiți.

”Momentan, e nevoie de odihnă, de relaxare, de o alimentație corespunzătoare și, bineînțeles, de o vacanță binemeritată”, a mai spus Andrei.

Citeste si: Roxana Ghiță, într-o ipostază uluitoare împreună cu Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au surprins fanii

Așa cum era normal, Elena Marin și Andrei au stat de vorbă ore întregi despre experiența prin care a trecut Faimoasa timp de șapte luni în Republica Dominicană la Survivor România.

”Pot spune că greutățile cu care s-a confruntat sunt, pur și simplu, inimaginabile pentru noi, cei de acasă, iar asta îmi stârnește și mai mult aprecierea față de logodnica mea. Cred că, pentru orice femeie, a fost teribil ceea ce s-a întâmplat acolo, ele au fost supuse unor încercări mult mai dificile”, a completat Andrei.

elena marin si andrei relatie
Elena Marin și Andrei își vor continua relația de iubire dinainte de Survivor România[Sursa foto: Instagram Matto Andrei]

Andrei spune că nu se aștepta să nu comunice deloc cu iubita lui cât timp a fost plecată, însă până la urmă nu a avut de ales.

”A fost o perioada lungă, de aproape 7 luni, în care nu am vorbit niciodată, lucru la care nu ne așteptam, speram că, totuși, ne vom putea vedea în jocurile de comunicare, că vom putea vorbi măcar la telefon. Totuși, sentimentele noastre au fost de neatins și iată că a venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm de ele”, a mai spus Andrei.

Sursa: fanatik.ro


Abonează-te pe

Citește și:

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România formează un cuplu? “Al meu!”

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

Andrei și Marius, acuzații la adresa Elenei Marin și Mariei Chițu la Survivor România: „Am decis să ne separăm"

//ZANNI// a câştigat Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CALCULEAZĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri