Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”


Alexandra Stan, la scurt timp după nuntă, își dorește deja să fie mămică. Artista speră să fie înzestrată cu o minune cât mai curând.


In articol:

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu și-au jurat iubire veșnică, recent, la nunta lor, și sunt pregătiți să formeze o familie împreună. Blondina a declarat că are niște planuri pentru viitor în care este inclusă și o dorită sarcină. 

 „Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut.  Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: OK, hai să ne gândim serios la asta!”, a spus Alexandra Stan.

Citeste si: Zanni vorbește despre foștii concurenți „Survivor România 2021”. Ce părere are marele câștigător despre Jador, Culiță și Moroșanu

Alexandra Stan și Emanuel-Petre Necatu au o relație „calculată”

După ce nunta a avut loc, cântăreața a dat declarații despre bărbatul cu care este căsătorită. Alexandra Stan a vorbit despre cum decurge mariajul celor doi și a punctat faptul că au niște „reguli” pe care amândoi le respectă, astfel reușind să mențină armonia în relație.

Citeste si: Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021

 „Avem niște reguli scrise și unele nescrise, dar cuvântul reguli sună cam dur. Avem niște principii pe   care ni le-am autoimpus, au venit de la sine, dar s-a nimerit să le avem împreună și noi considerăm că ele contribuie la buna funcționare a relației noastre – și anume, ne sfătuim, de exemplu, pentru orice, ținem cont unul de celălalt.

Încercăm, indiferent dacă sunt discuții sau neînțelegeri, să nu ne ducem niciodată la culcare fără să discutăm.  Comunicăm foarte mult, ținem post miercuri și vineri, dar asta nu știu dacă e bine să o zicem. Încercăm să ținem pasul cât putem de mult și cu ce ne dorim noi, și cu modelul de familie, dar în același timp ne străduim să ne menținem cu picioarele pe pământ, pentru că totuși suntem tinerei, eu am 32 și el are 35 de ani.  Menținem un echilibru între tot ce ne place și ceea ce suntem, de la carieră la muzica pe care o ascultăm, dar în același timp facem și lucruri bune pentru noi, pentru sufletul nostru, pentru corpul nostru.  Ne respectăm unul altuia intimitatea. Adică, fiecare are momentele lui, se duce la sală, la săli diferite, nu mergem împreună peste tot, nu stăm împreună non-stop, chestii de genul ăsta”, a mărturisit artista pentru Viva. 

Sursă fotografii: Instagram


Abonează-te pe

Citește și:

„Să nu regret după, că de rușine și jenă, n-am încercat să fac totul posibil" Prima imagine cu Viorel Lis, în scanulul cu rotile

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Lucrezi de acasă? Vezi care sunt elementele cheie de care trebuie să ţii cont

Nicoleta și Sorin, momente tandre în Camera Roșie

Ce se întâmplă dacă pui sare în sticla de ulei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
De ce nu este sănătos să mănânci pepene roșu cu pâine
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri