Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

zanni despre elena marin
Zanni vorbește despre relația cu Elena Marin la Survivor România

După ce a câștigat Survivor România 2021, Zanni a dorit să lămurească odată pentru totdeauna problema cu Elena Marin. Ce spune despre Faimoasă?

Zanni spune tot adevărul despre relația cu Elena Marin, dar și despre certurile care au ajuns la urechile tuturor telespectatorilor. 

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

Zanni a fost deranjat de atitudinea Elenei Marin, asta pentru că Faimoasa încerca întotdeauna să-l destabilizeze de la jocuri și nu era singura.

Câștigătorul Survivor România s-a simțit amenințat de mai mulți concurenți, având în vedere că aceștia erau extrem de diferiți atunci când vedeau că sunt filmați.

Citeste si: Andrei Dascălu de la Survivor România, adevărul despre relația cu Roxana Ghiță: „Îmi place de ea! Doamne ajută!”

zanni declaratii elena marin
Zanni are aceeași părere despre Elena Marin [Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Eu cu Elena am încercat să fac un pas spre ea, pentru că o vedeam capabilă să fie în formula de final. Ea și cu Ana meritau să fie în final. Ea era bună la început, când era slabă și nu avea acele probleme hormonale. Au încercat să mă facă la psihic. Ea era cauza cea mai plauzibilă. Femeia care se smiorcăie, femeia care suferă. Lângă ea a fost cineva care cumva știa că am șanse să ajung mai departe.

Când mă luptam cu Elena ziceau că are dreptate. Tot ei mi-au spus că Elena n-are dreptate”, a declarat Zanni.

De asemenea, Zanni mărturisește că a fost înjurat în Republica Dominicană, însă nu a dorit ca acest lucru să-l afecteze pe parcurs.

Citeste si: Emma Bunton și Jade Jones s-au căsătorit după mulți ani de logodnă!

Zanni spune că cel mai mult s-a împrietenit cu Sebi și Cosmin, chiar dacă la început era sceptic în legătură cu toată lumea prezentă în competiție.

zanni despre elena marin
Zanni și-a spus părerea sinceră despre fosta lui colegă din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Zanni]

Câștigătorul Survivor România 2021 nu își dorește să spună lucrurilor pe nume pentru a nu jigni, însă nu ar vrea să mintă în legătură cu anumite întâmplări.

Zanni precizează că nu a dormit foarte mult de când s-a întors în țară, însă vrea să se gândească foarte bine la tot ce s-a întâmplat în aceste ultime șase luni.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Alexandra Stan vrea să fie mămică după nuntă! „Dacă ar fi să aducem un copil pe lume”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Zanni și-a pierdut fratele în timp ce era la Survivor România 2021: "Am plâns. Nu îmi vine să cred"

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies