Locațiile de vis pe care trebuie să le vizitezi pe Coasta de Azur. O vacanță de vis în Franța!

coasta de azur

Coasta de Azur

Află din rândurile de mai jos ce destinații să vizitezi pe Coasta de Azur, în cazul în care vrei să organizezi o călătorie pe Riviera Franceză!

 

Franța este o țară ce oferă multe minunății de care ne putem bucura, pentru ca vacanța noastră să fie una de vis. Riviera Franceză este cunoscută drept locația preferată de vară a familiilor înstărite, având un relief minunat cu deschidere la mare, dar și orașe spectaculoase. Descoperă în rândurile de mai jos în ce locații te poți plimba pe Coasta de Azur, cunoscută în întreaga lume pentru frumusețea și strălucirea sa!

Nisa

Citește și: 11 lucruri pe care ar trebui să le împachetați întotdeauna în bagajele de mână

Nisa[Sursa foto: freepik]

Citește și: 9 articole esențiale pe care trebuie neapărat să le împachetați pentru o călătorie

Cele mai multe persoane își organizează vacanța la Nisa, iar de acolo merg să viziteze și celelalte orașe din zonă.

Acest oraș nu trebuie să lipsească de pe listă, fiind considerat capitala Rivierei Franceze. Cea mai cunoscută este promenada din Nisa, ce se întinde pe 7 km. Făcând o plimbare de-a lungul coastei, te poți bucura de o priveliște superbă către mare. Totuși, este ideal să descoperi frumusețea orașului urcând pe La Colline du Château, locul de unde îți va tăia respirația priveliștea acestui oraș vibrant. Arhitectura orașului este impresionantă, mai ales în orașul vechi, locul unde te vei bucura de restaurante excelente și de o mulțime de magazine.
Majoritatea turiștilor aleg să se cazeze la Nisa și de acolo să facă turul Rivierei Franceze, deoarece orașele din jur sunt la distanțe foarte mici.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cannes

La doar o jumătate de oră de mers cu trenul, se află Cannes, una dintre cele mai populare destinații din Europa.

Cannes este cunoscut pentru Festivalul Internațional de Film, fiind orașul în care s-au relaxat de-a lungul timpului cele mai populare vedete de la Hollywood. Atmosfera luxoasă îți va oferi o stare excelentă. La Cannes te poți bucura de o plimbare pe La Croisette, faleza litoralului, de shopping, dar și de priveliști minunate și bucăți de cultură. Pentru a vedea portul și mai bine, poți urca scările din Le Suquet, cartierul vechi al orașului, ajungând la Musée de la Castre.

Èze

nisa vacanta
Vacanță în Nisa[Sursa foto: freepik]

Èze este una dintre cele mai impresionante destinații de pe Coasta de Azur. Este un orășel medieval aflat în stânci, deasupra mării, fiind considerat inima Rivierei Franceze. Clădirile din piatră, aleile înguste și capelele datează încă din secolul al XIV-lea. Priveliștea spectaculoasă se poate observa după ce ai urcat către cetatea medievală a orașului, ce este înconjuratp de Jardin Exotique, o grădină plină de plante suculente și flori exotice.

Pentru o experiență inedită, turiștii se pot bucura de o masă la restaurantul cu stea Michelin, ce oferă un tablou incredibil.

Menton

ce sa vizitezi pe coasta de azur
Ce să vizitezi pe Coasta de Azur[Sursa foto: freepik]

Frumusețea acestui oraș te va surprinde din primul moment când ai pășit pe străduțele colorate. Menton este o locație cu influențe italienești, fiind foarte aproape de granița cu Italia. Menton este o oază de liniște, ce îți va oferi o priveliște de vis către clădirile colorate.

De la jumătatea lunii februarie și până la începutul lunii martie, orașul se transformă total, deoarece este gazda Festivalului de Lămâi. În acele zile te poți bucura de sculpturi impresionate din lămâi și portocale, dar și de fanfare și orchestre, ce îți vor face vacanța una de neuitat.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Monaco

Nicio excursie pe Coasta de Azur nu se poate termina fără o vizită în Monaco. Acest oraș este cunoscut ca fiind destinația preferată a celor mai bogați oameni din lume. Cu toate acestea, nu trebuie să fii milionar ca să te bucuri și tu de experiența acestui oraș vibrant. În port poți observa iahturile luxoase și bineînțeles că este de neratat cazinoul din Monte Carlo, locul unde te poți bucura de o experiență unică sau doar să admiri clădirea și mașinile.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Cum să-ți faci fotografii uimitoare într-o călătorie solo

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies