Livian de la Puterea Dragostei i-a făcut Biancăi un cadou absolut superb! Bijuteria deosebită i se potriveşte perfect frumoasei brunete! FOTO EXCLUSIV!


Livian de la Puterea Dragostei, cadou absolut superb pentru Bianca! Uite ce i-a dăruit!

Lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase între Bianca și Livian de la Puterea Dragostei. După ce a lăsat să se înțeleagă că nu mai are nimic de a face cu Andreea, tânărul a început să se apropie tot mai mult de Bianca, iar frumoasa brunetă l-a invitat săptămâna trecută și la o întâlnire privată.

Imaginile cu cei doi pe care ambii le postează pe rețelele de socializare îi dau de gol pe concurenți, între ei existând o chimie puternică şi vizibilă pentru toată lumea . Iar faptul că deja au început să se alinte nu face decât să confirme debutul unei poveşti de dragoste la care visăm cu toţii.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, despre relația pe care o are cu Simina, după ce aceasta a plecat din show EXCLUSIV

Într-un live recent, când s-a întrerupt transmisiunea, Bianca a început să îi spună lui Livian: „mă auzi, pui, mă auzi?”, aceste cuvinte trădându-i sentimentele.

Livian de la Puterea Dragostei, cadou absolut superb pentru Bianca! "Tu ești cea pe care o vreau în viața mea"

În plus, zilele trecute, concurenta de la Puterea Dragostei a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alături de Livian, imagine însoţită de cuvintele: „Aceleași culori, aceleași gânduri, aceleași sentimente”. Fiul lui Nelson Mondialul a reacționat imediat:

Tu ești cea pe care o vreau în viața mea”, este mesajul care i-a topit pe admiratorii celor doi.

Citeste si: Ana de la Puterea Dragostei, apropiere “suspectă” de fostul ei iubit! Oare s-a împăcat cu Andy?

Iar asta nu e tot, fetelor. În urmă cu puţin timp, Livian i-a dăruit Biancăi un cadou superb, care i se potriveşte perfect.

Cadoul, un lănţişor cu un pandantiv deosebit, în formă de inimă, cu aripi de înger, are gravat numele "Livian" în centru. Bianca a fost extrem de emoţionată când l-a primit şi l-a pus imediat la gât.

"Mulţumesc, puiul meu. Zi de zi mă surprinzi! Mi-ai intrat la inimioară.", a fost reacţia tinerei.

Trebuie să recunoaştem că superba bijuterie pare făcută special pentru ea. Nu credeţi?


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri