Livian de la Puterea dragostei a părăsit Puterea dragostei: „Durere în suflet...”


Cum și-a motivat gestul.

În urma scandalului sexual al Biancăi, Livian de la Puterea dragostei a decis să iasă din emisiune. Concurentul și-a rugat susținătorii să nu îl mai voteze și și-a motivat și decizia.

De câteva zile, s-a spus că Bianca și Livian au decis să plece din emisiune, dar cei doi au negat informațiile. În urmă cu câteva ore, Livian a filmat un vlog în care a anunțat că nu mai vrea să fie concurent la Puterea dragostei și a explicat și de ce:

Livian

„Prieteni, haită... ce vreau să vă zic este un anunț foarte important. În iulie am intrat în această casă cu o groază de sentimente, viziuni, nu știam cum o să se deruleze tot. În scurt timp am devenit unul dintre favoriții voștri, motiv pentru care vă sunt recunoscător și vă mulțumesc. Vorbele trăiesc mai mult decât regatele. O să revin cu alte detalii în săptămânile următoare. Ei bine, fără prea mult detalii, vă spun că punem stop vot! Haită, v-ați făcut treaba impecabil, ați fost alături de mine, mi-ați înțeles stările.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi de la Puterea dragostei, dezvăluiri incendiare: „Nici nu vă vine să credeți...”

Citeste si: Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citeste si: Fratele Biancai, reactie dura dupa acuzatiile de proxenetism: ''Ma, dar nu va este rusine?''

Livian

Nu pot să zic că cu durere în suflet vă spun ”stop vot!”, ci o împlinire și cu o mândrie ieșită din comun. Asta nu înseamnă că ne oprim aici. Sunt sigur că veți rămâne alături de mine pentru că urmează o nouă etapă, noi aventuri. Scopul meu de aici a fost atins. Am făcut ce trebuia făcut, pentru ce am fost trimis aici. Mi-am dus la capăt misiunea. O să fac și o postare pe internet mâine. Prietenii mei, lupii mei, vă mulțumesc! Stop vot!”, a spus Livian în vlog-ul lui în urmă cu scurt timp.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri