Livian de la Puterea dragostei a părăsit Puterea dragostei: „Durere în suflet...”


Cum și-a motivat gestul.

În urma scandalului sexual al Biancăi, Livian de la Puterea dragostei a decis să iasă din emisiune. Concurentul și-a rugat susținătorii să nu îl mai voteze și și-a motivat și decizia.

De câteva zile, s-a spus că Bianca și Livian au decis să plece din emisiune, dar cei doi au negat informațiile. În urmă cu câteva ore, Livian a filmat un vlog în care a anunțat că nu mai vrea să fie concurent la Puterea dragostei și a explicat și de ce:

Livian
Livian

„Prieteni, haită... ce vreau să vă zic este un anunț foarte important. În iulie am intrat în această casă cu o groază de sentimente, viziuni, nu știam cum o să se deruleze tot. În scurt timp am devenit unul dintre favoriții voștri, motiv pentru care vă sunt recunoscător și vă mulțumesc. Vorbele trăiesc mai mult decât regatele. O să revin cu alte detalii în săptămânile următoare. Ei bine, fără prea mult detalii, vă spun că punem stop vot! Haită, v-ați făcut treaba impecabil, ați fost alături de mine, mi-ați înțeles stările.

Citeste si: Fostul iubit al Biancăi de la Puterea dragostei, dezvăluiri incendiare: „Nici nu vă vine să credeți...”

Citeste si: Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Citeste si: Fratele Biancai, reactie dura dupa acuzatiile de proxenetism: ''Ma, dar nu va este rusine?''

Livian
Livian

Nu pot să zic că cu durere în suflet vă spun ”stop vot!”, ci o împlinire și cu o mândrie ieșită din comun. Asta nu înseamnă că ne oprim aici. Sunt sigur că veți rămâne alături de mine pentru că urmează o nouă etapă, noi aventuri. Scopul meu de aici a fost atins. Am făcut ce trebuia făcut, pentru ce am fost trimis aici. Mi-am dus la capăt misiunea. O să fac și o postare pe internet mâine. Prietenii mei, lupii mei, vă mulțumesc! Stop vot!”, a spus Livian în vlog-ul lui în urmă cu scurt timp.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fostul iubit al Biancăi de la Puterea dragostei, dezvăluiri incendiare: „Nici nu vă vine să credeți...”

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Ce spune Alex Bobicioiu despre tânăra care a făcut videochat! ”Ea este fată bună, dar nu pentru a fi iubită. Nu m-aș mai întoarce la ea niciodată”

Gestul fabulos făcut de logodnicul Lorei pentru frumoasa artistă! "Cea mai puternică leoaică"

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

COVID-19 România! Focare de infecție în județul Buzău!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri