Gestul fabulos făcut de logodnicul Lorei pentru frumoasa artistă! "Cea mai puternică leoaică"


Lora, adorată de Ionuţ Ghenu! Iată ce a spus acesta despre logodnica lui celebră!


In articol:

Lora trece prin momente cumplite după ce mama ei a trecut în nefiinţă, în urmă cu câteva săptămâni, din pricina unei maladii necruţătoare.

Vedeta şi-a anunţat prietenii virtuali, printr-un mesaj cutremurător, că femeia care i-a dat viaţă s-a stins, iar urmăritorii i-au oferit imediat sprijin moral prin numeroase comentarii de susţinere.

"Cine are părinţi, pe pâmânt, nu în gând, mai aude şi în somn ochii lumii plângând..Drum lin, mamă scumpă...ai plecat cu jumătate din inima mea..", a scris Lora pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: De ce boală cumplită a suferit mama Lorei! Artista, suspectă la rândul ei

"Dumnezeu să o ierte! Sincere condoleanţe, iar ţie îţi doresc putere multă în această perioadă!", i-a scris o fană pe instagram.

"Condoleanţe, scumpă doamnă! Să treceţi cu bine peste acestă tragedie. Şi mie mi-a murit tatăl, aşa că ştiu ce înseamnă să pierzi o parte din sufletul tău. E dureros, te simţi neputincios, dar bine că timpul alină, totuşi, suferinţa", este mesajul unei alte admiratoare a artistei.

Lora, adorată de Ionuţ Ghenu! "Cea mai puternică leoaică din lume! Aceasta este Regina mea"

Ei bine, gestul care a reuşit să-i mai aline suferinţa solistei a fost însă al lui Ionuţ Ghenu, logodnicul ei. Bărbatul este alături de viitoarea lui soţie, o susţine şi o ajută în această perioadă grea, iar mesajul pe care l-a postat pe instagram le-a arătat tuturor cât de mare şi puternică este dragostea lui pentru îndrăgita artistă.

Citeste si: Lora, analizata de medicii esteticieni! Vezi ce operatii are blonda!

The most powerful lioness in the world! This is my queen Lora!”, care se traduce astfel: “Cea mai puternică leoaică din lume! Aceasta este Regina mea, Lora!”, a scris Ionuţ Ghenu, postarea fiind însoţită de o poză a solistei.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri