Lora, analizata de medicii esteticieni! Vezi ce operatii are blonda!


Lora este cotata a fi una dintre cele mai sexy cantarete de la noi. Blonda este deschisa atunci cand vine vorba despre operatii estetice, ba chiar a si recunoscut ca si-a facut o interventie la nas din cauza ca nu putea respira corespunzator.

“Mama Natura” a fost darnica cu Lora, asa ca solista nu s-a vazuit nevoita sa apeleze la chirurgi esteticieni pentru a se simti bine in pielea ei. Intr-adevar, cantareata si-a “modificat” nasul, lucru despre care a si vorbit deschis. Specialistii in domeniu au analizat-o pe frumoasa cantareata si iata ce au “depistat”!
“Nu de mult timp, Lora a fost catalogata una dintre cele mai sexy cantarete din showbiz-ul romanesc, dar ceea ce lumea nu stie este ca nu exista imagine sexy fara eforturi. Aceste eforturi nu duc intotdeuna la un rezultat atractiv si/sau dorit, deoarece proportiile sunt discutabile. Pentru unii mai atractiv poate fi ceva de proportii mari, pentru altii, “de efect” sunt proportiile mai mici, dar cate sunt doamnele si domnisoarele care au parte de asa ceva de la natura si in acelasi timp reusesc sa isi pastreze aceste proportii trecand prin uzura timpului si traversand trairile stresului? Din fericire exista intotdeuna solutii ce pot echilibra frumusetea naturala si proportiile visate, chiar daca asta inseamna “o mana de ajutor” venita din partea … chirurgiei estetice! In cazul frumoasei Lora, comparand pozele din trecut cu cele prezente, putem observa diferente fine si armonioase la nivelul nasului si o imbunatatire pozitiva a unghiului dintre nas si buza superioara. Varful nasului a suferit o usoara ridicare si exista o imbunatatire si la nivelul pometilor. Nu la fel de pozitiv ma pot pronunta in legatura cu augmentarea buzelor, care par a fi spre limita superioara proportiilor fetei. Semnele pozitive ale unei imbunatatiri estetice la nivelul fetei in cazul Lorei sunt evidente, insa aduc un plus imaginii ei sexy. Micile retusuri imbinate cu frumusetea naturala, si aici ma refer la ochi, atrag si captiveaza privirile admiratorilor si comentariile celor din show-biz!”, a explicat, pentru WOWbiz.ro, Vangelis Vasalos, chirurg estetician si doctor in stiinte medicale, in cadrul Spitalului Medicover.

“Mama Natura” a fost darnica cu Lora, asa ca solista nu s-a vazuit nevoita sa apeleze la chirurgi esteticieni pentru a se simti bine in pielea ei. Intr-adevar, cantareata si-a “modificat” nasul, lucru despre care a si vorbit deschis.

Specialistii in domeniu au analizat-o pe frumoasa cantareata si iata ce au “depistat”!

“Nu de mult timp, Lora a fost catalogata una dintre cele mai sexy cantarete din showbiz-ul romanesc, dar ceea ce lumea nu stie este ca nu exista imagine sexy fara eforturi. Aceste eforturi nu duc intotdeuna la un rezultat atractiv si/sau dorit, deoarece proportiile sunt discutabile. Pentru unii mai atractiv poate fi ceva de proportii mari, pentru altii, “de efect” sunt proportiile mai mici, dar cate sunt doamnele si domnisoarele care au parte de asa ceva de la natura si in acelasi timp reusesc sa isi pastreze aceste proportii trecand prin uzura timpului si traversand trairile stresului? Din fericire exista intotdeuna solutii ce pot echilibra frumusetea naturala si proportiile visate, chiar daca asta inseamna “o mana de ajutor” venita din partea … chirurgiei estetice!

In cazul frumoasei Lora, comparand pozele din trecut cu cele prezente, putem observa diferente fine si armonioase la nivelul nasului si o imbunatatire pozitiva a unghiului dintre nas si buza superioara. Varful nasului a suferit o usoara ridicare si exista o imbunatatire si la nivelul pometilor. Nu la fel de pozitiv ma pot pronunta in legatura cu augmentarea buzelor, care par a fi spre limita superioara proportiilor fetei. Semnele pozitive ale unei imbunatatiri estetice la nivelul fetei in cazul Lorei sunt evidente, insa aduc un plus imaginii ei sexy. Micile retusuri imbinate cu frumusetea naturala, si aici ma refer la ochi, atrag si captiveaza privirile admiratorilor si comentariile celor din show-biz!”, a explicat, pentru WOWbiz.ro, Vangelis Vasalos, chirurg estetician si doctor in stiinte medicale, in cadrul Spitalului Medicover.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri