Ligi de la Puterea dragostei, cu mască de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Concurenta de la Puterea dragostei a fost surprinsă în oraș într-o ipostază uluitoare. Cum s-a filmat prietena cea mai bună a Andreei Pirui.

Concurenții de la Puterea dragostei au luat foarte în serios recomandările specialiștilor din această perioadă și au din ce în ce mai multă grijă să se protejeze atunci când sunt în afara casei în care filmează pentru emisiune.

Ligi le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum se protejează în această perioadă pentru a ține coronavirusul la distanță. Cu mănuși de unică folosință și cu o mască de protecție, Ligi a avut un mesaj pentru cei care o apreciază:

Ligi de la Puterea dragostei, cu masca de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”
Ligi de la Puterea dragostei, cu masca de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Cam așa ne ferim de corona, așa că ar fi bine să faceți la fel. Pupici la toată lumea. Să mai râdem, chiar dacă este tristețe multă în Univers. Multă sănătate. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, le-a transmis Ligi, care mai târziu a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată.

Citeste si: Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”

Concurenta de la Puterea dragostei s-a filmat alături de Andreea Pirui într-un pub. Ligi a continuat să poarte masca inclusiv în interior, în timp ce Andreea făcea Instastory-ul.

Citeste si: Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!

Zilele trecute, concurenții au ieșit să sărbătorească în oraș

Cele două au riscat să iasă în oraș, deși în Turcia în acest moment sunt 5,698 de persoane care s-au îmbolnăvit de coronavirus, iar 92 de persoane și-au pierdut viața până în acest moment.

Citeste si: Răspunsul lui Jador pentru Vulpiţa, după ce ea l-a provocat să compună o melodie: "Vulpiţa, sunt fanul tău!"

Și zilele trecute, concurenții de la Puterea dragostei au ignorat sfaturile tuturor și au fost surprinși pe malul Bosforului. Daiana, Roxana, Ligi, Andreea Pirui, Cătălin, Turcu, Marius și George au sărbătorit ziua de naștere a Daianei în oraș.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Jador o face praf pe Vulpița! Război total în showbiz: „Nu pot să cred, nimeni...”

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, reușită majoră pentru Nilay

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies