Ligi de la Puterea dragostei, cu mască de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Ligi de la Puterea dragostei

Concurenta de la Puterea dragostei a fost surprinsă în oraș într-o ipostază uluitoare. Cum s-a filmat prietena cea mai bună a Andreei Pirui.

Concurenții de la Puterea dragostei au luat foarte în serios recomandările specialiștilor din această perioadă și au din ce în ce mai multă grijă să se protejeze atunci când sunt în afara casei în care filmează pentru emisiune.

Ligi le-a arătat celor care o urmăresc pe Instagram cum se protejează în această perioadă pentru a ține coronavirusul la distanță.

Cu mănuși de unică folosință și cu o mască de protecție, Ligi a avut un mesaj pentru cei care o apreciază:

Ligi de la Puterea dragostei, cu masca de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”
Ligi de la Puterea dragostei, cu masca de protecție: „Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

„Cam așa ne ferim de corona, așa că ar fi bine să faceți la fel. Pupici la toată lumea. Să mai râdem, chiar dacă este tristețe multă în Univers. Multă sănătate. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, le-a transmis Ligi, care mai târziu a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată.

Citeste si: Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”

Concurenta de la Puterea dragostei s-a filmat alături de Andreea Pirui într-un pub. Ligi a continuat să poarte masca inclusiv în interior, în timp ce Andreea făcea Instastory-ul.

Citeste si: Turcu s-a amorezat de o blondă superbă! Uite cum arată tânăra căreia îi dă mesaje încontinuu!

Zilele trecute, concurenții au ieșit să sărbătorească în oraș

Cele două au riscat să iasă în oraș, deși în Turcia în acest moment sunt 5,698 de persoane care s-au îmbolnăvit de coronavirus, iar 92 de persoane și-au pierdut viața până în

acest moment.

Citeste si: Răspunsul lui Jador pentru Vulpiţa, după ce ea l-a provocat să compună o melodie: "Vulpiţa, sunt fanul tău!"

Și zilele trecute, concurenții de la Puterea dragostei au ignorat sfaturile tuturor și au fost surprinși pe malul Bosforului. Daiana, Roxana, Ligi, Andreea Pirui, Cătălin, Turcu, Marius și George au sărbătorit ziua de naștere a Daianei în oraș.Citește și:

Nelson Mondialu, decizie de ultim moment! Le trimite concurenților de la Puterea Dragostei pachet cu... mâncare! „Le-a trimis Liana 400 de sarmale.”

Jador o face praf pe Vulpița! Război total în showbiz: „Nu pot să cred, nimeni...”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies