#LifeDentistii prezintă 5 beneficii ale tratamentelor cu laserul stomatologic


#LifeDentistii prezintă 5 beneficii ale tratamentelor cu laserul stomatologic

Clinica stomatologică Life Dental Spa este situată în centrul capitalei, fiind dotată cu tehnologia de ultimă generație a laserului stomatologic. Stomatologia modernă este practicată cu succes de către echipa de #LifeDentisti, specialiștii care au adus zâmbetul pe buzele multor pacienți mulțumiți.


In articol:

Specialiștii Life Dental Spa sunt pregătiți profesional la cel mai înalt nivel internațional, în Italia, Germania, SUA, pentru a putea oferi tratamente stomatologice ultramoderne, utilizând laserul stomatologic. 

Tratamentele holistice cu laserul dentar 

Laserul dentar este o inovație! Medicul fondator al clinicii Life Dental Spa, doctor Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, a inspirat întreaga echipă să urmeze principiile stomatologiei holistice, acest refresh al medicinii dentare având ca și scop principal evitarea reducerii întregului la părțile sala componente. 

Altfel spus, #LifeDentistii tratează OAMENI, nu doar DINȚI, fiind foarte preocupați ca pacienții să aibă parte și de sfaturi potrivite în urma tratamentelor stomatologice, pentru a putea evita recidiva afecțiunilor.

Stomatologia holistică îmbrățișează mai multe abordări: 

-eliminarea cauzei, pe lângă tratarea efectului

-manopere minim-invazive

-profilaxie respectată

-materiale biocompatibile (complet nedăunătoare pentru organism pe termen lung)

-consiliere cu privire la obținerea unui stil de viață mai sănătos, o alimentație mai echilibrată și o gândire mult mai pozitivă, care să îmbunătățească întreaga calitate a vieții pacienților. 

Laserul dentar și beneficiile sale 

Motivul principal pentru care echipa Life Dental Spa a ales să utilizeze laserul stomatologic stă la baza devizei clinicii ,,FĂRĂ ACE, FĂRĂ FREZE, FĂRĂ DURERE!”. 

Este bine cunoscut faptul că mulți pacienți amână, sau chiar evită o vizită la cabinetul stomatologic din București pe motivul temerii de durerea resimțită din timpul ședinței de tratament și ulterior. 

Laserul dentar elimină durerea și anestezia din timpul procedurilor stomatologice! Ba mai mult, reduce riscul complicațiilor și al recidivelor! Iată 5 motive pentru care să alegi tratamentele laser în clinica Life Dental Spa: 

-Terapie minim-invazivă – lumina laser este programată de către medicul specialist să acționeze doar acolo unde este necesar, astfel că țesuturile sănătoase din jur sunt protejate. 

-LIPSA DURERII- #LifeDentist-ul setează intensitatea fasciculului laser astfel încât aceasta să fie în concordanță cu sensibilitatea pacientului, si sa scada necesitatea anesteziei 

-Efect bactericid – laserul dentar distruge bacteriile implicate în afecțiune gingivale (gingivită, parodontoză) sau în apariția cariilor dentare 

-Stimularea regenerării – tratamentul gingivitei cu laserul oferă rezultate vizibile încă de la primele ședințe, gingia având un aspect îmbunătățit considerabil 

-Scade riscul complicațiilor infectioase și al recidivelor 

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa!

Laserul dentar folosit de către #LifeDentisti este sigur chiar și atunci când vine vorba de copii sau de femei însărcinate, inclusiv proaspete mame care alăptează! Clinica Life Dental Spa se bucură de review-uri excelente de la toate categoriile de pacienți, motiv pentru care conducerea a decis să deschidă porțile unui nou sediu Life Dental Spa, în zona Piața Victoriei, pe strada Frumoasă. 

Echipată cu tehnologia modernă a laserului, noua echipă de medici profesioniști este pregătită să ofere pacienților tratamente minim-invazive, nedureroase și sfaturi holistice pentru o sănătate de lungă durată! 

Alege tratamentele laser în clinica Life Dental Spa și bucură-te de terapii moderne, prietenoase cu organismul și cu efecte pe termen lung!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

CITEȘTE: Cine este Viviana Sposub. Biografie: data nașterii, iubit, carieră

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă nasul. Semn bun sau rău?

AFLĂ: De ce se tem pisicile de castraveți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri