Lidia Fecioru, leacul zilei - Cum scazi colesterolul cu 6 catei de usturoi


Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit leacul pentru creşterea imunităţii şi scăderea colesterolului.

Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjeşti şase căţei de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

 

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creşterea imunităţii, îmbunătăţirea calităţii sângelui, scade colesterolul. 

 

Vezi mai multe pe Antena 3.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri