Leo de la Roșiori, mărturisiri despre perioada depresiei. Artistul a povestit despre stările cu care s-a confruntat. „Trec dintr-o extremă în alta.”

Leo de la Roșiori, mărturisiri despre perioada depresiei. Artistul a povestit despre stările cu care s-a confruntat. „Trec dintr-o extremă în alta.”
Leo de la Roșiori, mărturisiri despre perioada depresiei. Artistul a povestit despre stările cu care s-a confruntat. „Trec dintr-o extremă în alta.”

Leo de la Roșiori a vorbit despre depresia prin care a trecut.

Leo de la Roșiori, cunoscutul și îndrăgitul artist de manele, a vorbit, invitat în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, despre începuturile carierei sale, familie, probleme de sănătate, schimbările majore care au avut loc în viața lui de-a lungul timpului, iar printre acestea, artistul a vorbit și despre depresiile prin care a trecut și stările pe care le-a trăit o lungă perioadă de timp, dar despre care nu avea niciun răspuns și nu știa cum le poate gestiona.

După toate încercările și momentele de a-și face un echilibru în viață, acesta a învățat cum să gestioneze fiecare emoție și cum să primească bucuria excesivă din viața lui, pentru a nu cădea dintr-o extremă în alta.

„Ce depresii. Eu nici nu știam ce am. În primul rând, cred că sunt bipolar, cred, nu știu. Acum sunt fericit, acum sunt trist, trec dintr-o extremă în alta, dar am început să controlez treaba asta pentru mine pentru că multă bucurie, imediat vine cineva și îți ia pofta.

Mi-am dat seama că eu sunt stăpânul meu și tot eu sunt cel mai mare dușman al meu dacă nu știu să gestionez toate lcururile astea. Și am început ușor-ușor să echilibrez toate stările. Dacă sunt foarte fericit, totuși să stau puțin mai jos, e bine, mulțumesc lui Dumnezeu, să nu mă duc prea mult în partea aia de fericire că oricum vine cineva și își ia pofta. Dacă ești fericit, parcă toate persoanele cu care te întâlnești în ziua aia se chinuie să îți ia pofta.
Dacă găsești un echilibru e ok că poți să gestionezi fiecare situație.”,
a spus Leo de la Roșiori.

Leo de la Roșiori, departe de scenă din cauza problemelor de sănătate

Citește și: Problemele de sănătate care l-au făcut pe Leo de la Roșiori să nu mai urce pe scenă. “Am cântat o perioadă foarte lungă cu acordeonul.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leo de la Roșiori
Leo de la Roșiori[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

Artistul a vorbit, în cadrul aceluiași podcast, despre momentele grele prin care a trecut atunci când s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost nevoit să renunțe la scenă o perioadă de timp.  „Să dau ceva din viața mea, eu am avut o problemă la voce până pe la 17 ani jumătate, forțând foarte mult corzile vocale. A trebuit să las vocea deoparte. Am făcut un nodul pe coarda vocală și a trebuit să merg la spital.

În perioada aia mi-a fost foarte frică să mă reapuc de voce, știam că sunt bolnav, așa că am cântat o perioadă foarte lungă cu acordeonul. Un an de zile am cântat cu acordeonul, mă obișnuisem. Îmi era mult mai ușor, nu mai eram în față, dar, într-un final, m-am apucat din nou, pentru că familia mea a suferit foarte mult în perioada aia.”, a mai spus Leo de la Roșiori.

Leo de la Roșiori
Leo de la Roșiori[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Am făcut un nodul pe coarda vocală. Din zi în zi nu mai puteam să cânt, îmi pierdeam vocea. Îmi era rușine să mai iau microfonul să cânt.” Cum era Leo de la Roșiori să își piardă vocea

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies