Leacul de acum 3.500 de ani care vindeca toate bolile. Este scris in Biblie

Leacul de acum 3.500 de ani care vindeca toate bolile. Este scris in Biblie
Leacul de acum 3.500 de ani care vindeca toate bolile. Este scris in Biblie

Maslinul este unul dintre cele mai populare vegetale din intreaga lume si este mentionat in Biblie de mii de oi. Maslinele si uleiul de masline sunt atat alimente, cat si "medicamente".

Insa un lucru pe care multa lume nu-l cunoaste e ca frunzele de maslin au cele mai puternice proprietati vindecatoare si combat pneumonia, gonoreea, tuberculoza, gripa, meningita, herpesul, hepatita B si multe alte boli, datorita continutului de oleuropeina.

Consumul de frunze de maslin ajuta la refacerea intregului sistem imunitar incarcand in acelasi timp, cu energie, organismul supus unor traume precum chimioterapia.

Reteta ceai de frunze de maslin:

Ingrediente:


- 15-20 frunze uscate de maslin

- 2-3l apa fiarta

Puneti frunzele in apa fiarta si lasati-le la foc

pentru inca 2-3 minute. Mentineti la infuzat pentru inca 10 minute si scoateti-le. Puteti consuma ceaiul rece sau cald si puteti aduga miere sau laaie, dupa gust.

Sursa: realitatea.net

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.roCitește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic. Și fără apă și fără mâncare.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies